Nieuw ontwerp onregelmatige verticale bamboe acacia houten snijplank

Bamboe is een milieuvriendelijke, snel hernieuwbare hulpbron met natuurlijke antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen.

Productdetails

Deze bamboehouten snijplank is gemaakt van bamboe en acaciahout.


Bamboe is een milieuvriendelijke, snel hernieuwbare hulpbron met natuurlijke antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen.


Acaciahout is fijn, hoge dichtheid, kernhout is donkerbruin of chocoladekleurig, uniforme structuur, goede sterkte en slagvastheid, zeer corrosiebestendig, groeiwiel is voor de hand liggend en natuurlijk, uniek Natuurlijk textuur, nobel en elegant. Het hout heeft een goede stabiliteit, taaiheid, corrosieweerstand en kleine krimp. De kwaliteit is rijk, de textuur is natuurlijk en uniek en de kleur is prachtig. Het wordt veel gebruikt in meubels, keukengerei en muziekinstrumenten.


Het harde materiaal is vriendelijk voor messen en niet voor saaie randen. Duurzaam en toch licht van gewicht, het ziet er na verloop van tijd goed uit en is gemakkelijk in onderhoud - gewoon wassen met water en zeep (let op: bamboeproducten zijn niet geschikt voor de vaatwasser!). Minerale olie kan worden gebruikt om het leven en uiterlijk te verbeteren.

1

Itemnaam

Bamboe Acacia Houten snijplank

Gebruik

1. Voedselhouden
2. Groente
3. Kaas
4. Fruit
5. Brood
6. KitchenUtensiles

Kleur

natuurlijk

Materiaal

Bamboe en acaciahout

Verenig de grootte

40 * 22 * 1.6cm en 50 * 26 * 1.6cm

Service

OEM, ODM

Monster

1. Gratis voor gevulde monster, vracht correct.
2. In rekening gebracht voor nieuw monster, vracht correct.
3. Monster lading geretourneerd na formele bestelling.

Proeftijd

Ongeveer 12 dagen


Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van verschillende soorten bamboe en houten producten. We hebben vele jaren ervaring in de productie en exporteren deze items naar overzee. We hebben een zeer sterk technisch team in ontwerp, voorbeeldontwikkeling, productie en verkoop. Onze producten zijn stijlvol, mooi, duurzaam, gekwalificeerd, just-in-time doorlooptijd. Wij kunnen u de producten van concurrerende prijs, uitstekende kwaliteit, professionele en tevreden dienst verlenen.

Als u interesse heeft in onze producten, neem dan gerust contact met ons op.


Contact weg

Beheerder: Marcehuang@chinabamboopanels.com;

Verkoper: Adahuang@chinabamboopanels.com

TEL: + 86-592-5567602

FAX: + 86-592-5334829

MB: + 8618759229120


Website

http://www.bamboopanelschina.com/

https://pxbamboo.en.made-in-china.com/

http://www.86pxplywood.com/

FOREVER RISE is uitgerust met een professionele fabriek en houdt zich bezig met productie en marketing van kwaliteit nieuw, onregelmatig verticaal bamboe acaciahouten snijplank, gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Onderzoek