Verticale bamboe houten snijplank Acacia snijplank met FSC

Een ideale aanvulling op de moderne keuken. Bamboehouten peddelvormige snijplank biedt een handig en hygiënisch platform voor het bereiden van ingrediënten.

Productdetails

1

Producten grootte

35 * 26 * 1.6cm / 40 * 28 * 1.6cm / 45 * 30 * 1.6cm

Ctns grootte

36 * 27 * 17cm / 41 * 29 * 17cm / 46 * 31 * 17cm

Kleur

Verkoolde bamboe + bruine acacia

Materiaal

Bamboe + acaciahout

Fob-poort

Fuzhou / Xiamen


Een ideale aanvulling op de moderne keuken. Bamboehouten peddelvormige snijplank biedt een handig en hygiënisch platform voor het bereiden van ingrediënten.


Bamboe is een milieuvriendelijke, snel hernieuwbare hulpbron met natuurlijke antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen.


Acaciahout is fijn, hoge dichtheid, kernhout is donkerbruin of chocoladekleurig, uniforme structuur, goede sterkte en slagvastheid, zeer corrosiebestendig, groeiwiel is voor de hand liggend en natuurlijk, uniek Natuurlijk textuur, nobel en elegant. Het hout heeft een goede stabiliteit, taaiheid, corrosieweerstand en kleine krimp. De kwaliteit is rijk, de textuur is natuurlijk en uniek en de kleur is prachtig. Het wordt veel gebruikt in meubels, keukengerei en muziekinstrumenten.


Het harde materiaal is vriendelijk voor messen en niet voor saaie randen. Duurzaam en toch licht van gewicht, het ziet er na verloop van tijd goed uit en is gemakkelijk in onderhoud - gewoon wassen met water en zeep (let op: bamboeproducten zijn niet geschikt voor de vaatwasser!). Minerale olie kan worden gebruikt om het leven en uiterlijk te verbeteren.

CERTIFICAAT: FSC, BSCI, ISO

FOREVER RISE is uitgerust met een professionele fabriek en houdt zich bezig met productie en marketing van kwalitatief hoogwaardig bamboe snijplank acacia snijplank met fsc gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Onderzoek