Bamboe douche Mat en antislip bamboe douche vloer

Natuurlijke en duurzame 100% bamboe badkamer douche mat/anti-slip bamboe mat kan beschikbaar fro PX bamboe bedrijf in 2 vormen ovaal of rechthoekig,

Productdetails

bamboe douche mat en antislip bamboe douche vloer

Natuurlijke en duurzame 100% bamboe badkamer douche mat/anti-slip bamboe mat kan beschikbaar fro PX bamboe bedrijf in 2 vormen van ovaal en rechthoekige en verkrijgbaar in twee kleuren van natuurlijke bamboe en Carbonized bamboe. Bamboe douche mat uitzonderlijk gladde gelakte afwerking van Anti Slip pads voor extra veiligheid en gegroefd design voor extra comfort.

Bamboe badkameraccessoires van douche mat is gemaakt van eco-vriendelijke bamboe materiaal met handgemaakte en CNC ambachten, het is niet giftig, niet-irritatie, flexibel en lichtgewicht, kunnen wij het volgens uw stijl, kleur, grootte en andere vereisten ook.

Reguliere afmetingen: 600 x 400mm/700 x 450mm / 800 x 500mm/900 x 550 mm/1000 x 600 mm enz...

Reguliere dikte: 20-30mm.

Rechthoekige bamboe antislip douche mat en badkamer vloer mat:

Deze bamboe douche mat kun voornamelijk in douche, ook zetten naast bad of buiten de badkamerdeur enz...Ovale bamboe douche mat en vloer ma

Als het gaat om de gemiddelde Badmat, gaan mensen vaak voor iets zacht en gemaakt van stof. En het is zinvol, aangezien het algemene doel is om te genieten van de overgebleven nattigheid van uw voeten na de intensivering van het bad of de douche. Maar hebt u meer doel van Cleanandamp; Gemakkelijk Dryandamp; Geen Mildewandamp; Geen eigenaardige geur enz... Dan moet u overwegen hout of bamboe mat als uw mat douche en badkamer Vloermatten.


Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe douche mat en antislip bamboe douche vloer gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek