2016 mooi Design voor bamboe Rack en plat van badkamer

Bamboe badkamer plank handdoekrek is eenvoudig maar modern handdoekrek voor moderne comfortabele leven weg. Die is gemaakt van 100% natuurlijke Moso bamboe van warm geperst horizontale of verticale bamboe Board,

Productdetails

2016 mooi design voor bamboe rack en plat van badkamer

Bamboe badkamer plank handdoekrek is eenvoudig maar modern handdoekrek voor moderne comfortabele leven weg. Die is gemaakt van 100% natuurlijke Moso bamboe van warm geperst horizontale of verticale bamboe bord, het is nooit rustieke en gebeitst of split, en het is eenvoudig te reinigen alleen met katoenen doek of schoonmaken met zeep. Als je echt wilt om te kopen een handdoek bars, er zijn zoveel verschillende stijlen en maten voor uw kiezen, hier stellen wij voor u om te denken het dubbele van uw badkamer omgeving, dan zijn om ervoor te zorgen dat de bouw van de handdoek aan uw gebruik, moet u ook rekening houden met de locatie, ontwerp en installatie details enz. Huidige meer en meer mensen kiezen bamboe als hun badkamer handdoekrek, voornamelijk reden is dat mensen willen terugkeren naar natuurlijke en Eco-vriendelijke omgeving producten.

Deze bamboe badkamer handdoekrekken vervaardigd van eco-vriendelijke bamboe, de handdoekrek houdt uw handdoeken en beddengoed georganiseerd. Naast het feit dat een functionele toevoeging aan uw badkamer, leent dit product een natuurlijk gevoel aan uw space.

Bamboe handdoek staat voor ModernBadkamer

Het ontwerp van de rechte voorwaarts voor de bamboe handdoek Rack maakt het een geweldige keuze voor drogen handdoeken met gemak. Natte items plaatsen op een van de drie bars, die zijn gebouwd om hun kwaliteit behouden na herhaald gebruik. Hoogte van de lagere Rack: 27-1/2andquot; / 700mm

Hoogte van de middelste rek: 31-1/2andquot; / 800mm

Hoogte van bovenste rek: 35-1/2andquot; / 900 mm

Echte nieuwe duurzame bamboe opvouwbare handdoekrekken zijn eenvoudigen inklapbaar

Deze vrijstaande bamboe handdoek rek tribune, gemaakt van duurzaam bamboe, maakt een grote toevoeging aan een Aziatisch geïnspireerde ruimte. Bewaar uw slippers op de stand onder de handdoeken in de lucht hen uit terwijl u douche.

Grootte:

440 * 430 * 680 mm

420 * 240 * 815 mm

420 * 240 * 800 mm

740 * 360 * 1070 mm

Kleine badkamer handdoek track voor een kleine badkamer met opslag shelve

Perfect voor een kleine badkamer, deze bamboe badkamer plank met een handdoekrek maakt dit een geweldige keuze voor een kleine ruimte.

Grootte: 370 x 250 x 850mm

Vrijstaande bamboe handdoekrek opknoping muur bamboe handdoekrek

Deze stijl handdoek rek stapel badhanddoeken en andere items binnen gemakkelijk bereik, met deze moderne, vrijstaande handdoekrek, deze handdoek houder is een eco-vriendelijke bamboe en match bij u thuis.

Grootte: 405 mm H x 380 mm(top L) x 245 mm(top W)

Grootte: 310 mm H x 650 mm(top L) x 210 mm(top W)

Bamboo vrijstaande handdoek rek met opslag vakken en weer terug naar boven

Deze ontwerpen vrijstaande bamboe handdoekrek met opslag vakken en bovenkant van de display gebruikt u voor het verzamelen van alle soorten bamboe accessoires en opslag de handdoeken in lijn assortiment, het is een mooi design en natuurlijke bamboe rek om te koppelen aan uw huis en de badkamer een comfortabele en vrije stijl. Alle de bamboe is natuurlijke Nan bamboe uit China en gedrukt met E0 eco-vriendelijke lijm, kaft met food grade plantaardige olie, wij zorgen voor de levering van onze klanten 100% gezondheid en groen bamboe producten.

Grootte: 320 x 240 x 980mm

Grootte: 420 x 1000 mm x 380

Grootte: 1000 x 45 0 x 330 mm

Grootte: 1000mmL x 350 mm w x D 350mm

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing kwaliteit 2016 mooi design voor bamboe rack en plat van badkamer gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek