Bamboe badkamer staan en bamboe muur planken

Bamboe badkamer planken heeft permanente bamboe planken en muur opknoping bamboe planken. Wij leveren volledige natuurlijke bamboe als materiaal, het is hard en milieu gerecycled.

Productdetails

bamboe badkamer stand en bamboe muur planken

Bamboe badkamer planken heeft permanente bamboe planken en muur opknoping bamboe planken. Wij leveren volledige natuurlijke bamboe als materiaal, het is hard en milieu gerecycled.

Het is verkoold en benadrukt in hoge en lage temperatuur, dus het zal niet worden gesplitst en uit vorm. Het is stevig en taai. Alle bamboe badkamer planken zijn CKD-pakket en verzenden naar onze klant met gratis gecombineerde frame met vooraf geboorde gaten volgens uw vraag. DIY assemblage, gemakkelijk om te zetten samen met hulpmiddel is.

Bamboe oppervlakte badkamer staande rekken met gelakte oppervlak, gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Die is kon niet alleen worden gebruikt wegzetten van dingen, maar de badkamer van uw huis decoreren. En de neutrale kleur van de natuurlijke bamboe finish laat het mengsel in elk interieur.

Hier is sommige onze bamboe badkamer ijskast voor verwijzing en elke OEM kan produceren.

Eenvoudig leven bamboeBadkamer 3-lagen, 4 lagen, 5-lagen -Plank

Dit is vriendelijk van het eenvoudige leven vormt een aanvulling op bijna elke kamer badkamer, kinderkamer of Wasserij... De kleur kan bruin of natuurlijke bamboe kleur, de stijl is verticaal, het oppervlak is gepolijst en bedek met plantaardige olie of hout olie tot FDA rang.

Grootte: 3 lagen hoog: 900 mm

4 lagen hoog: 120 mm

5 lagen hoog: 155 mm

BamboeBadkamer hoekdriehoek plank

Dergelijke eenvoudige hoek badkamer hoek driehoek planken bieden een ideaal ter opbewaring. Haar kleine footprint en eenvoudige montage maakt de bamboe plank een ideale manier om functionaliteit toe te voegen aan elke badkamer. Het smalle rechtop ontwerp van deze handige schelp uit eenvoudige leven kunt u functionaliteit toevoegen aan een badkamer die strak zijn op ruimte.

Grootte: 4 lagen hoog: 120 mm

5 lagen hoog: 155 mm

OF hoger per client nodig.

Bamboe badkuip ladeen bamboe badkuip rack en bamboe badkamer opslag staan lade

Bamboe badkuip rek is ontworpen om mensen een comfortabeler en gemak en ontspanning Lifestyle na thuis werken of rusten in een hotel na een dag druk werken. Het is niet niet een zelf ook decoratieve aan uw badkamer thuis of hotelkamer is vanwege het houden natuurlijke bamboe textuur en aders met enkel cover met plantaardige olie of hout olie.

We hebben beide natuurlijke bamboe badkuip selves beige lichte kleur en Brown verkoold Color.The stijl is verticaal of horizontaal.

Formaat: lengte normale is 70,5 cm tot max.95cm.

De breedte wordt 20cm tot 22cm enz.

Dikte is 3cm naar 4cm.

Bamboo badkamer hanger opknoping badkamer rekken,bamboe badkamer rekken

Bamboe badkamer opknoping muur rack is voor mini. Badkamer thuis of hotel badkamer, is het vasthouden aan de muur naar de opslag voor badkameraccessoires en ruimtebesparend max. Opknoping muur bamboe badkamer rekken kunt natuurlijke of verkoold kleur volgens de kleur van uw muur, en met creatief ontwerp en mini. Stijl, zo'n muur hangen rekken niet alleen een grote opbergtas, maar ook een zeer ideale decoratie aan uw muur in badkamer.

Grootte: 710 x 280 x 140mm

Grootte: 600 x 266 x 135mm

planken vrijstaande/bamboe vrijstaande badkamer plankenvoor opslag accessoires in badkamer

Vrijstaande bamboe badkamer planken die meer geschikt is villa badkamer, speciale zeer vaak gebruikt in openbare badkamer, grote badkamer ruimte thuis of hotel badkamer. Natuurlijke bamboe kleur kan aanpassen naar elke plaats leven te geven u een gratis gevoel en eco-vriendelijke manier.

Grootte: hoog beschikbaar van 350mm, 500mm, 700mm, 950mm, 1000mm enz.

PX bamboe groep heeft een complete uitrusting van de Auto voor bamboe ambachten productie en prachtige vaardigheid om te leveren onze per cliënt behoefte van bamboe ambachten.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe badkamer stand en bamboe muur planken gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek