BAMBOO CROSSBARS RACK

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER RISE is bezig met productie en marketing kwaliteit bamboe crossbars rek gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekend design en concurrerende prijs. Deze stijl...

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER RISE is bezig met productie en marketing kwaliteit bamboe crossbars rek gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekend design en concurrerende prijs.

Dit stijlkruisstijl bamboe rek is volledig gemaakt van bamboe en kan gemakkelijk worden gemonteerd.

Deze bamboe rekken zijn een geweldige manier om veel wijn op te slaan zonder veel geld te besteden. Deze racks kunnen aangepast worden om elke ruimte aan te passen. En kruisbarsrekbamboe kan elke fles veilig bewaren. Bamboe rekken zijn afgewerkt en verzegeld met duidelijke lak.

bamboo wine storage rack.jpg

bmaboo wine rack.jpg

bamboo rack wine stackable wine rack.jpg

De eigenschappen van dit rackbamboe:

Alle natuurlijke mao bamboe van natuurlijke kleur

Modulaire voor de meeste ruimtevereisten

Capaciteit: 25 flessen

Grootte: 1325px x 650px x 2175px
Vereist dat assemblage hardware is inbegrepen.

Het bamboe wijnfles rek heeft een lange levensduur van 20 jaar!

Wij zijn de originele fabriek om onze bamboe rek door CKD stijl naar per klant in massa order te verzenden, kan ook kleine bestelling door LCL verzending regelen over de hele wereld.

Wij kunnen al onze basis fabrieksprijs verzekeren aan al die bamboe wijnrek, rack bamboe opslag op een hoge kwaliteit.

Ook Ons bedrijf kan volgens uw wensen van het ontwerp individuele wijnrek en individueel gepersonaliseerd worden met verschillende namen, LOGOS, tekst of Monogrammen geven indruk op deze milieuvriendelijke laser gegraveerde bamboe wijnrek.

Als u op zoek bent naar rekken voor uw wijn, overweeg dan een bamboe wijnrek, dat is gemaakt van milieuvriendelijke bamboe planten, door middel van hoge temperatuur en koolzuurhoudende verwerking, die schimmelbestendig en mildewbestendig is, ook bamboe wijnrek kan bij u passen En kamers net als decoratie elegant.

En bamboe wijnrek is erg makkelijk te onderhouden: u hoeft het maar een keer per week met natte handdoek schoon te maken, die zo nieuw als origineel lijkt.

PX bamboe fabriek is zeer processief op bamboe ambachten produceren van wijnrek, keuken snijplank, bamboe lade enzovoort ... dus als u andere geïnteresseerd bent in bamboe producten, neem dan contact met ons op voor meer info ..


Onderzoek