Creatieve kapstok en kapstokken van bamboe

PX bamboe is producent en exporteur van bamboe jas haken en muts haken, die vervaardigd van 100% bamboe, mooie bamboe vacht & Hat Rack kan het weerstaan van alle elementen,

Productdetails

Creatieve rack en vacht kapstokken van bamboe

PX bamboe is producent en exporteur van bamboe jas haken en muts haken, die vervaardigd van 100% bamboe, mooie bamboe Coatandamp; Hat Rack kan weerstaan alle elementen, bamboe coatandamp; hoed vacht is een milieuvriendelijk en vochtbestendige en gemakkelijk schoon items, die aan elke plaats in de woonkamer of badkamer en alle andere kamers van je huis koppelen kunnen. De haken zijn gemaakt van titanium legering, en alle montage en hardware die zijn opgenomen in de instelling.

Normaal bamboe haken gemaakt van bamboe met Titanium legering haken met 4 hoooks, 5 haken, haken 6 en 7haken en 8 haken van grootte:

Bamboe plaat breedte is 6 cm, dikte is 2,7 cm. Er zijn 2 soorten van de shape lijn en de gebogen vormen.

4 haken totale bamboe jas haak lengte is 48.5cm

5 haken totale bamboe jas haak lengte is 61cm

6 haken totale bamboe jas haak lengte is 74 cm

7 haken totale bamboe jas haak lengte is 86.8 cm

8 haken totale bamboe jas haak lengte is 99.6 cm

Volledige lichaam van normaal bamboe haken gemaakt van bamboe haken met 5 hoooks van lengte 48,5 cm, bamboe plaat breedte is 6 cm, dikte is 1.2 cm. Er zijn 2 soorten van de shape lijn en de gebogen vormen.

Donkere verkoold volledige bamboe kapstokken en muts haken van met 5 haken van

Bamboe bord lengte van 54cm, breedte 10cm. En dikte 2,5 cm.

Creatieve natuurlijke licht beige kleur bamboe jas haken met decoratie van de houder van de foto's Frame foto's, met 4 titaanlegering haken van lengte 49,5 cm x 20,3 cm x bamboe dikte 2cm breed. De fotolijst is 9 cm breed.

Zelfklevende haakVan bamboe metRoestvrij staalhaken-Muur haken-Kleding toren Hanger houder voor Huis, keuken,badkamer enz...SIngle haken of 2 haken beschikbaar.

De zelfklevende haak van dit ontwerp is van simpleandamp, elegant design en het kunnen worden gebruikt op een verscheidenheid van oppervlakken, waaronder verf, bril, hout, keramische tegels, gips, enz.

Bamboe jas haken en muts haken kan worden produceren meer ontwerpen van traditionele en moderne stijlen, We lijken te produceren per klant of de importeur of de distributeur is behoefte aan een goede prijs en grote hoeveelheden.

Normaal 4 haken te 8 haken enz... als nodig.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit creatieve rack en vacht kapstokken van bamboe gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: creatieve kapstok en kapstokken van bamboe, China, fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like