Hoge kwaliteit bamboe Sjoesji tabel/plaat en bamboe Sjoesji Mat

PX bamboe groep produceren en exporteren van 100% natuurlijke bamboe Sushi Station, bamboe Sushi teller, bamboe Sushi tabel, bamboe Sushi plaat, bamboe Sushi Board, bamboe Sushi Bars enz...

Productdetails

hoge kwaliteit bamboe Sjoesji tabel/plaat en bamboe Sjoesji mat

PX bamboe groep produceren en exporteren van 100% natuurlijke bamboe Sushi Station, bamboe Sushi teller, bamboe Sushi tabel, bamboe Sushi plaat, bamboe Sushi Board, bamboe Sushi Bars enz... Gespecialiseerd Japanse stijl, maar alle klanten helemaal over de wil die het thuis of restaurant.

Bamboe Sushi bestuur beschikt over kleur: verkoold (brow), natuurlijke (beige) en gemengde Zebra.

Alle afmetingen kunnen produceren per client aangepaste nodig, ook beschikbaar stellen van onze bestaande grootte van grote, middelgrote en kleine maten.

Bamboe Sushi plaat kan worden gebruikt als een eenvoudige weergave of als de presentatie van een platform voor uw Sushi en authentieke sushi eten! Bamboe Sushi platen van diverse ontwerpen rechthoekig, Bars, schip boot enz... deze prachtige bamboe platen zal indruk maken op uw vriend ten zeerste op uw eettafel of restaurant teller.

Middelgrote Zebra kleur bamboe Sushi plaat van grootte:

21 x 12 x 3 cm/25 x 15 x 3 cm/29 x 17 x 3 cm

Kleine 1 teller natuurlijke kleur bamboe Sushi Raad van grootte 12 cm - 12,9 cm 3 maten.

Grote grootte bamboe Sushi Bars van maten 20 x 10cm / 26 x 12cm/31 x 10 cm/40 x 12 cm

Waarom kiezen voor bamboe Sushi Board als Sushi plaat?

In tegenstelling tot de meeste andere hardhout, bamboe weinig vocht absorbeert en bijgevolg niet krimpen of zwellen zo veel, waardoor het een superieure keuze van materiaal voor platen. Het is harder dan esdoorn, waardoor minder zichtbare merken die houden van de platen op zoek gloednieuw voor de komende jaren.

Deze premie Japanse bamboe Sushi platen zal een charmante element toevoegen aan de presentatie van een chique of casual voedsel. U kunt ze serveren sushi rollen, rollen van de ei, kippenvleugels en nog veel meer. Deze platen maken de perfecte servies te gebruiken in zowel indoor als outdoor restaurants, catering en feest feesten.

Het is raadzaam om wassen met een mild afwasmiddel in warm water en regelmatig vegen met minerale olie uit het mooie graan van de bamboe te brengen.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit hoge kwaliteit bamboe Sjoesji tabel/plaat en bamboe Sjoesji mat gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek