Bambo mortier en een stamper

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bambo mortier en een stamper gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs. PX bamboe...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bambo mortier en een stamper gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

PX bamboe groep wijden aan bamboe ambachten en bamboe benodigdheden, wij zijn leverancier van serie van bamboe keuken benodigdheden en home basic bamboe mortier en een stamper is een van onze aanbevolen product, die naar wereldwijd exporteren.

Onze mortier en een stamper volledig bamboe mortier en een stamper, bamboe bouw is simplistisch en natuurlijke en ECO-vriendelijk materiaal, core bamboe mortier en stamper set kan verpletteren verse kruiden en andere ingrediënten voor frisser smaken dan jarred kruiden en specerijen, ook maximaliseren smaak door het slijpen van specerijen, verse kruiden, knoflook en meer met dit functionele, duurzame mortier en een stamper, mooi en praktisch.

Ideaal voor koken en cocktails van grootte 100mm, 110mm, 120mm enz... Hetzelfde als 4.0-Inch door 4.0 Inch, 4.5 bij 4.5-Inch, 4.8-Inch met 4.8 Inch

Ook weOEM produceren van verschillende grootte en vormen van bamboe mortier en een stamper per client nodig.

De verzonken en laser of opdruk van LOGO en woorden kan ook worden aangepast.

Wij per elk pakket mortier en een stamper in instellen per afzonderlijke kartonnen doos.

Alle PX bamboe eten elektronische schaal kan garanderen als:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. gemaakt met premie, hand geselecteerde bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. ontworpen om te helpen u schaal precies van je eten gezond in een nette manier.

4. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

5.100 percentage voedsel veilig en FDA goedgekeurd; voldoet aan de Europese normen

De bamboe mortier en een stamper grootte kan worden aangepast, ook regelmatige grootte is 250px, 275px, 300px.

7. De bamboe mortier en een stamper heeft kleur van verkoold enDe kleur van de Zebra.

Onderzoek