Bamboe ambachten voor rode Wijnrek voor bamboe Rack

PX bamboe groep produceren en exporteren van de doos van de gift van de bamboe wijn van de bamboe van het Wijnrek van gepersonaliseerde high-end bamboe uit de fabriek directe verkoop overeenkomstig de Europesenormen.

Productdetails

bamboe ambachten voor rode wijn fles opslag voor bamboe rack

PX bamboe groep produceren en exporteren van de doos van de gift van de bamboe wijn van de bamboe van het Wijnrek van gepersonaliseerde high-end bamboe uit de fabriek directe verkoop overeenkomstig de Europesenormen.

Materiële selectie: groei ongeveer 6 jaar van bamboe als het bronmateriaal, de plant ruwe vezel structuur, natuurlijk hardheid meer dan hout, de bamboe wijn flessenrek heeft lange levensduur van 20 jaar!

Ons bedrijf kan volgens uw behoeften van de individuele Wijnrek van ontwerp en individueel kan worden gepersonaliseerd met verschillende namen, logo 'S, tekst of monogrammen, geven om te imponeren met deze milieuvriendelijke laser gegraveerd bamboe wijn rack. U toevoegen in een flesje van viering en heb je het perfecte cadeau.

De nieuwe Toon bar beugel van de creatieve bamboe wijn fles rack een Europese mode ornamenten, gemaakt met 100 procent bamboe, bamboe wijn rack is de ideale pasvorm voor wijnliefhebbers of starters beginnen hun wijn collection.bamboo wijn rackand #39; s moderne ontwerp is de perfecte aanvulling op elk huis en aanrecht.

Sommige zien het flessenrek van onze traditionele en ook moderne bamboe wijn als:

9-fles natuurlijke bamboe wijn Rack

Afmeting: 400 x 300 mm breed (15.75 inch hoog x 5,75 inch diep x 11.75 inch) hoog x 146 diep

Traditionele stijl bamboe wijn rack eenvoudig voor u naar opslag wijn met grote capaciteit en kleine ruimte.

Grootte: 35 * 14 * 26

Opvouwbare bamboe wijn frame voor Europese mode rode wijn tentoonstelling, met grote capaciteit en kleine ruimte, ideaal voor uw wijn opbergen.

Grootte: 42 * 312.5 cm

Creatieve karton moderne ontwerp bamboe rode wijn vakken voor Bar en thuis, niet alleen voor rack maar ook max. Decoratie aan uw huis en teller terug naar boven, romantiek en de waarde van de collectie.

Grootte: 31 × 26 × 1.7

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe ambachten voor rode Wijnrek voor bamboe rack gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek