Bamboe ambachten voor rode Wijnrek van bamboe vak

PX bamboe producten prachtig gepersonaliseerde wijn groepsvak, speciaal op maat voor klanten een scala aan hoogwaardige wijn verpakking,

Productdetails

bamboe ambachten voor rode wijn fles opslag van bamboe vak

PX bamboe producten prachtig gepersonaliseerde wijn groepsvak, speciaal op maat voor klanten een scala aan hoogwaardige wijn verpakking, kunnen klanten aangepaste gegraveerd met uw persoonlijke LOGO, Monogram, foto of tekst op elke individuele achtbaan. Dit bamboe wijnfles vak is een fantastische manier om te presenteren van een fles wijn. Ideaal voor feesten zoals huwelijken, een nieuwe baby, betrokkenheid of vakantie partijen. Deze bamboe wijn vak maakt een mooi aandenken aan uw speciale dag te herdenken.

Waarom gaan met bamboe?

Bamboe heeft een blijvende uitstraling en maakt een unieke verklaring over het behoud van het milieu. Gemaakt van hernieuwbare bronnen, zijn deze natuurlijke bamboe onderzetters Eco-vriendelijk! Ze zijn zeer duurzaam, lichtgewicht en perfect voor elke grootte drankje

Deze sets zijn vak en individueel kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende namen, logo 'S, tekst of monogrammen, geven om te imponeren met deze milieuvriendelijke laser gegraveerd bamboe wijn geval. U toevoegen in een flesje van viering en heb je het perfecte cadeau. Laser beeldvorming op dit vak zal donkerder dan de bamboo en ziet er fantastisch! Als u op zoek bent voor een eco-vriendelijke wijn doos, is dit het.

Alle onze bamboe wijnfles doos heeft kenmerken van:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. gemaakt met premie, hand geselecteerde bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. ontworpen om te helpen u opslag de wijn in een mooi en manier bewaren.

4. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

5.100 percentage voedsel veilig en FDA goedgekeurd; voldoet aan de Europese normen

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe ambachten voor rode Wijnrek van bamboe vak gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek