Bamboe ambachten het huis van bamboe snijplank

Toen wij over bamboe keuken benodigdheden spraken, de belangrijkste rol is bamboe hakken bestuur / bamboe snijden bestuur.

Productdetails

bamboe ambachten de thuisbasis van bamboe snijplank

Keuken bamboe leveringen hoofdrol-bamboe hakken Board

Korte inleiding

Toen wij over bamboe keuken benodigdheden spraken, de belangrijkste rol is bamboe hakken bestuur / bamboe snijden bestuur.

Bamboe bord hakken is de heetste keuze in huidige markt voor de meeste gebruikers wanneer het kiezen van de snijplank, letterlijk, de bamboe hakken bord is gemaakt van bamboe en bamboe snijplanken populair vooral omwille van zijn nooit chip uit als hout hakken board, een andere reden zijn bescherming van milieu en gezondheid niet als plastic bord hakken.

PX bamboe heeft een lange ervaring op het hakken, snijden van bestuur als de originele fabrikant, huidige met de ontwikkeling van onze Randamp; D-afdeling en 3D-afdrukken met behulp van op hakken bestuur module afdrukken, wij ontwerpen en produceren meer en mooier en hoge kwaliteit bamboe hakken bestuur en keuken snijden maar op een meer concurrerende kosten.

Bellowing Wikipedia wordt beschreven hoe om te beschermen de eerste tijd met behulp van de bamboe snijplank,

en bamboe hakken bestuur vergeleken met de houten plank en hoe u kunt handhaven van de bamboe hakken bestuur, evenals het voordeel van het gebruik van bamboe enzovoort.

De behandeling van de bescherming voor het eerste gebruik van de tijd van bamboe hakken van bestuur:
Een nieuwe bamboe hakken board voor de eerste keer met moet reinigende behandeling eerst doen
dan om te voorkomen dat sommige blok later kraken.

De specifieke stappen zijn als volgt:
Zorg ervoor dat de snijplank van bamboe zijn volledig drie.
Vervolgens met behulp van de gekookte eetbare olie te gieten op ew bamboe hakken bestuur gelijkmatig tot de olie- en bamboe volledige contact.
Na de douche olie, wachten op olie is geabsorbeerd en hakken van bestuur is helder, en spoel na met schoon water.

Bamboe hakken Board onderhoud

1 voor de eerste keer met behulp van bamboe, eerst spoelen met water, na volledig droog dan douche met eetbare olie schilderij bamboe bord oppervlak, nadat eetbare olie is geabsorbeerd te renderen glans na normaal gebruik. Vergeet niet, kan niet worden geweekt in water!

2 kan als vaak gebruikt, wij stellen voor om te kopen van twee stukken van bamboe hakken board voor gekookt vlees en rauw vlees apart, afzonderlijk gebruiken verminderen voedsel bacteriën in grensoverschrijdende fokken.

3 na elk gebruik van de tijd van bamboe hakken aan boord, het moet worden gereinigd en gedroogd, verticaal gerangschikt in het hakken board rack, en zet in geventileerde en droge plaats.

4 bamboe hakken bestuur kan niet blootstelling aan de zon rechtstreeks, of koken of weken in het water voor een lange tijd, ook kan niet worden aangevochten Desinfectie kabinet voor hoge-temperatuur-desinfectie.

5 breng regelmatig een laag koken olie in de bamboe hakken bestuur oppervlak, gebruikt voor het bevochtigen van de bamboe-vezel, dus zou het langer leven-tiime.

6 bamboe hakken bestuur na langdurig gebruik, bamboe gemengd met visgeur, citroen en zout gebruiken kunt om te wassen.

7 toen bamboe snijplank behandeld met te vettig voedsel, kunnen we het schoon met warm water, maar borstel is volledig verboden.

8 als er schimmel op de snijplank van bamboe, we kunnen met behulp van de witte azijn en water met de verhouding 1:2, en aan omslag op de beschimmelde plaats, of direct bekleed op de schimmel, dan gedroogd of bekleed met een laag van het koken olie., lijkt het alsof de gloednieuwe bamboe bord weer.

PX leveren hoge kwaliteit bamboe snijplank en bamboe houten snijplank in verschillende maten volgens klanten waar nodig hebt, zie deel van grootte als referentie:

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe ambachten-het huis van bamboe snijden bord gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek