Bamboeplaat voor snacks, pauze, cake en diner

een. Bamboeplaatje wordt ook wel bamboebak en bamboeschotel genoemd, het is van toepassing voor snacks, pauzes, cake, enz., Wat het gebruik thuis / hotel / restaurant is. b. Wij kunnen soorten grappige en praktische vorm van bamboeplaat leveren, die niet alleen de levensstijl van rijke mensen, maar ook de pret van het kind in ons leven houden. c ....

Productdetails


1 (001) .jpg

een. Bamboeplaatje wordt ook wel bamboebak en bamboeschotel genoemd, het is van toepassing voor snacks, pauzes, cake, enz., Wat het gebruik thuis / hotel / restaurant is.

b. Wij kunnen soorten grappige en praktische vorm van bamboeplaat leveren, die niet alleen de levensstijl van rijke mensen, maar ook de pret van het kind in ons leven houden.

c. Bamboe bord is gemaakt van volledig natuurlijke bamboe, bamboe als een van sneller gegroeid, duurzaam te bouwen materiaal in de wereld, dat het zeer milieuvriendelijk en milieuvriendelijk is, het voordeel van bamboemateriaal is kracht, dichtheid en hoge kwaliteit.

d. Alle afgewerkte bamboeplaten zijn geverfd met esculente olie, bevatten geen schadelijke stoffen.

DE GETOOND PRODUCTEN


1. de maanvorm van bamboedienblad

2 (001) .jpg

2. De onregelmatige vorm van bamboebak

3 (001) .jpg


3. De liefde hartvorm van bamboe dienblad

4 (001) .jpg


4.Three serie van de vorm van de liefde van bamboe dienblad

5 (001) .jpg


5. Love vorm van bamboe lade verbinden

6 (001) .jpg


Introduceer onze natuurlijke fabriek

7 (001) .jpg

1. onze natuurlijke fabriek hebben een rijke ervaring in de productie van soorten bamboe producten om te exporteren naar over de hele wereld, en levert altijd hoge kwaliteit en concurrerende prijs op de markt.

2. Elke grootte en vorm is beschikbaar, we kunnen produceren.

3. We kunnen de monster gratis, maar de vracht gratis lading voor door klant.

4. Welkom contact met ons op, als u vragen heeft.


FOREVER RISE is uitgerust met een professionele fabriek en houdt zich bezig met het produceren en op de markt brengen van hoogwaardige bamboeplaatjes voor snacks, pauze, cake en diner gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Onderzoek