Extra groot 45. 5 cm bamboe snijplank met groeven voor slager

De bamboe snijplank is gemaakt van sterk MAO bamboe Ze zijn ook duurzaam; Ze hebben een drielaags kruislaminaatconstructie met een speciaal samengestelde lijm voor hoge temperaturen. Elk stuk is opvallend aantrekkelijk, supersterk en helemaal "groen". De voordelen van het gebruik van bamboe zijn talrijk. Bijvoorbeeld: bamboe is 16 procent harder dan esdoorn, het is van nature antimicrobieel en het belooft een duurzaam, kosteneffectief en ecologisch verantwoord alternatief voor het wijdverspreide kappen van onze oude groeibossen. Totally Bamboo gebruikt biologisch geteelde Moso-bamboe, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke pesticiden of meststoffen. Bovendien is deze bamboe geen voedselbron of habitat voor de reuzenpanda. Helemaal goed voor jou en helemaal goed voor het milieu! Boards zijn gemakkelijk te onderhouden. Was met warm water en gebruik af en toe Totally Bamboo's revitaliserende olie om de levensduur te verlengen en ze er mooi uit te laten zien.

Productdetails

NaamExtra grote 45. 5 cm bamboe snijplank met groeven voor slager
Grootte45. 5 x {{{2}} x 2 cm
LogoGebrand of lasergravure enz
Voorzien zijn vanNatuurlijk, food grade, milieuvriendelijk, sterk, herbruikbaar en duurzaamDe bamboe snijplank is gemaakt van sterk MAO bamboe


Ze' zijn ook duurzaam; Ze hebben een drielaags kruislaminaatconstructie met een speciaal samengestelde lijm voor hoge temperaturen.

Elk stuk is opvallend aantrekkelijk, supersterk en volledig GG-quot; groen GG-quot; De voordelen van het gebruik van bamboe zijn legio.

Bijvoorbeeld: bamboe is 16 procent harder dan esdoorn, het is' van nature antimicrobieel en het belooft een duurzaam, kosteneffectief en ecologisch verantwoord alternatief voor het wijdverspreide duidelijke snijden van onze oude groeibossen.

Totally Bamboo gebruikt biologisch geteelde Moso-bamboe, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke pesticiden of meststoffen.

Bovendien is deze bamboe geen voedselbron of habitat voor de reuzenpanda. Helemaal goed voor jou en helemaal goed voor het milieu!

Boards zijn gemakkelijk te onderhouden. Was met warm water en gebruik Totally Bamboo' s revitaliserende olie, af en toe om de levensduur te verlengen en ze er mooi uit te laten zien.


image (10)


Certificatie:
FOREVER RISE is uitgerust met een professionele fabriek en houdt zich bezig met de productie en marketing van extra grote 45. 5 cm bamboe snijplank met groeven voor slager gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten hebben een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Hot Tags: extra groot 45. 5 cm bamboe snijplank met groeven voor slager, China, fabrikanten, fabriek, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk