Factory direct verkoop bamboe brood vak Supplies

PX bamboe groep produceren 100% natuurlijke bamboe brood snijplank, die is een grote, moderne hakken aan boord,

Productdetails

fabriek rechtstreeks verkoop bamboe brood vak levert

PX bamboe groep produceren van 100% natuurlijke bamboe brood snijplank, die is een grote, moderne hakken aan boord, perfect voor het snijden en serveren van brood van normale grootte van rond 35 cm x 25 cm of groter formaat 40 x 25 cm andere formaten en ontwerpen kunnen OEM producten per klant eisen.

Bamboe brood Board (snijplanken) zijn over het koelste ding sinds gesneden brood en het maken van de brood snijden eenvoudiger en veel minder rommelig in uw huis en de keuken. Snijplank van bamboe brood heeft functies als:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. gemaakt met premie, hand geselecteerde bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. ontworpen om u de slice van brood en het bereiden van broodjes in een nette manier te helpen, zal de kruimel vangen ontwerp gemak toevoegen aan uw keuken

4. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

5.100 percentage voedsel veilig en FDA goedgekeurd; voldoet aan de Europese normen

6. OEM producten baseren op per cliënten kan grootte en ontwerpen aan uw huis keuken nodig.

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER STIJGEN is betrokken bij de productie en marketing kwaliteit fabriek rechtstreeks verkoop bamboe brood vak levert gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek