Fabriek levering prijs bamboe Broodmes

PX bamboe producten messen zoals douane moeten 100% natuurlijke bamboe, bamboe mes kleuren kunnen natuurlijke, verkoold, of de kleur van de Zebra.

Productdetails

Fabriek leveren prijs bamboe Broodmes

PX bamboe producten messen zoals douane moeten 100% natuurlijke bamboe, bamboe mes kleuren kunnen natuurlijke, verkoold, of de kleur van de Zebra.

Of u zijn snijden voor roerbak groenten, knapperige broden voor bruschetta, of snijden van een dun plakje van Turkije voor die perfecte sandwich, heeft Core bamboe het juiste mes voor de baan. Elk mes ishandmadeof 100 procent biologisch geteelde bamboe, een hernieuwbare natuurlijke hulpbron, dat het een geweldige keuze voor huizen maakt.

Bamboe mes is ontworpen voor specifieke toepassingen rond thekitchen, elke Core bamboe Slice en Dice mes is een goede zaak aanwinst voor uw keuken andhome.

Bamboe mes: grootte grootte 32x2.5cm

Verpakking: kaart

Buitenkant doos grootte: 34x27x62cm

Elk karton nummer: 500pcs

Logo: lasergraveren en branding

Ontwerp: als Detail tekening van het zwaard van bamboe

Alle bmaboo snijden mes functies:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. Made met premium, hand geselecteerd bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. ontworpen om te helpen u Snij brood en broodjes op een nette manier bereiden

4. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

5.100 percentage voedsel veilig en FDA goedgekeurd; voldoet aan Europese normen

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit fabriek levering prijs bamboe Broodmes gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek