Grote kwaliteit bamboe Kithcen spul van bamboe Trolley

PX bamboe groep leveren diverse uitvoeringen en douane maten totaal bamboe bamboe keuken Trolley, die is mooi en kleine ruimte en duurzaam. Deze bamboe-collectie is volledig handgemaakt van natuurlijke mao bamboe materiaal.

Productdetails

Geweldige kwaliteit bamboe kithcen dingen vanbamboe trolley

PX bamboe groep leveren diverse uitvoeringen en douane maten totaal bamboe bamboe keuken Trolley, die is mooi en kleine ruimte en duurzaam. Deze bamboe-collectie is volledig handgemaakt van natuurlijke mao bamboe materiaal. De lijm is getest en is voedsel-veilig. De heerlijke honing kleur/chocolade/verkoold kleur van bamboe is volledig natuurlijk geproduceerd zonder het gebruik van de vlek of de verf, via een speciale verhittingsproces die caramelizes van de suiker in het bos, wij behandelen het oppervlak door duidelijke plantaardige olie of voedsel-veilig rang hout olie, dus om te voorkomen dat de bamboe trolley schade of vuil uit de lucht en schraap enz.

Waarom kiezen voor bamboe als keuken trolley, zie bamboe keuken trolley heeft kenmerken van:

1. gemaakt van bamboe-hout is een natuurlijk bijvullen gras en een van de worldand #39; s meest hernieuwbare hulpbronnen, en vervaardigd van bamboe hout-A hernieuwbare hulpbron, die Harder dan esdoorn.

2. extreme veranderingen in temperatuur, vochtigheid en droogte effect hout; uit de buurt van hitte en zonlicht op een goed geventileerde plaats bewaren

3. gemakkelijk te wassen, milde zeep en water; grondig drogen of veeg schoon met milde zeep en water en goed afdrogen; af en toe wrijven met minerale olie om uiterlijk te behouden

4. ideaal voor kleine keukens, appartementen, slaapzalen, gangen, of ergens moet u extra opslagruimte.

5. afmetingen Regular:

W14-1/2 "/D 4-1/2" / H33-1/2 "

W 28.75andquot /D 21.75andquot; /H 36"

W 14.13andquot /D 14.13andquot; /H 30andquot;

Alle andere maten kunnen produceren per keuken nodig.

6. OEM kan produceren base op per clients'need grootte en ontwerpen te passen uw huis keuken

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing kwaliteit grote kwaliteit bamboe kithcen spul van bamboe trolley gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek