Home Basic bamboe Pizza houten hakken Board voor Pizza Board

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit home basic bamboe pizza houten hakken board voor pizza bord gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit home basic bamboe pizza houten hakken board voor pizza bord gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Home Basic bamboe Pizza houten hakken Board voor Pizza Board

Van grootte:

35 * 25 * 25px gewicht: 325g (625px ronde diameter)

44 * 30 * 25px gewicht van: 495g (750px ronde diameter)
Serveer in stijl met behulp van deze fantastische bamboe chopping board. Ontworpen in een afgeronde vorm het is perfect om te gebruiken bij het serveren van pizza en beschikt over een lederen band waardoor hij ideaal is om te hangen in uw keuken.

Carbonized ronde bamboe pizza snijplank van 625px, 750px of 875px enz l... met een ronde groef ontwerp.

een lederen gelijkspel waardoor hij ideaal is om te hangen in uw keuken.

Wij zijn originele fabriek en uitvoerder van bamboe ambachten, ook bamboe pizza bestuur en bamboe pizza houten peel is een van onze warme producten, die is gemaakt van volledig natuurlijke bamboe, natuurlijke kleur of verkoold kleur.

Ook moet de OEM producten baseren op per klant grootte en ontwerpen.

Geen specifieke logo kunnen graveren of Impressum op de bamboe pizza board of de handler.


Bamboe plat geperst bamboe snijplank voor pizza board ook voor brood snijplank, voor groenten en fruit in huis eenvoudige keuken.

Min. aantal: 1000 sets.

Pakket:Film kan pakket beschermd en pakket in afzonderlijke kartonnen doos als persoonlijke ontwerp.

Grote markt: Alles over de hele wereld.

Wij zijn fabriek met oog op de dienst voor de importeur en de distributeur bij grote hoeveelheid vereiste, zeer goede prijs en goedkope prijs. Maar we verkopen niet in bulk van één of twee sets, gelieve nota. Dank u.

Verwante bamboe pizza schillen van grootte 40 x 24 x25px:


En bamboe pizza schillen van grootte 40 x 14,5 x 25px (rechthoekig)

Andere gerelateerde SEO van PX hakken van bestuur:

Snijplank van bamboe pizza bestuur – bamboe pizza peel-bamboe pizza
Hot Tags: Home basic bamboe pizza houten snijplank voor pizza aan boord, China, fabriek, fabrikanten en leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like