Hete verkopende bamboe keukengerei gebruiksvoorwerp

PX bamboe groep aanbod verschillende ontworpen 100% natuurlijke bamboe plaat en Utensils.Including bamboe slakom, bamboe fruitmand, Restaurant Bamboo tafelgerei, bamboe Dessert kom,

Productdetails

hete verkopende bamboe keukengerei gebruiksvoorwerp

PX bamboe groep aanbod verschillende ontworpen 100% natuurlijke bamboe plaat en Utensils.Including bamboe slakom, bamboe fruitmand, Restaurant Bamboo tafelgerei, bamboe Dessert Bowl, Japan Sushi Plate, kinderen Japanse stijl bamboe lade, kinderen bamboe bowl, bamboe brood lade, bamboe koffie lade enz...

alle door handwerk bamboe cup mat, welke 100% gemaakt van originele bamboe materiaal, geen verf, veiligheid, gezondheid en milieu vriendelijk.

Waarom bamboe worden meer en meer hete populair in het leven van de dag in veel landen als bamboe is volledig milieu vriendelijk materiaal en bamboe plaat en gebruiksvoorwerpen zijn de oorspronkelijke natuurlijke wegwerp serviesgoed en het enige aantal serviesgoed dat is gemaakt van gecertificeerd biologische bamboe en compost goedgekeurd. Dus als youand #39; re maken de overstap naar een groene keuken, het gebruik van duurzame gebruiksvoorwerpen voor voedsel bereiding en herbruikbare serviesgoed voor maaltijden is essentieel.

Beter voor u. Beter voor de planeet. Eco-vriendelijke wegwerp bamboe platen en gebruiksvoorwerpen.

Er zijn sommige hete verkoop ontwerp van bamboe plaat en gebruiksvoorwerpen als:

1. ronde bamboe kommen van grootte:

19 - 19,5 cm / 24-24.5 cm/35-35,5 cm.

2. ovale bamboe slakom van grootte:

3. kinderen bamboe kom vierkant en ronde vorm van grootte: 14-14.9 cm

4. Japanse stijl bamboe lade van grootte: 26,5 x 14,5 x 1.65 cm / 23 x 12 x 1.65 cm / 25 x 15,5 x 1.65 cm

5. bamboe grote lade voor brood lade, Fruit plaat, Dessert bord enz.

Alle bamboe plaat en gebruiksvoorwerpen heeft kenmerken van:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. gemaakt met premie, hand geselecteerde bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

4.100 percentage voedsel veilig en FDA goedgekeurd; voldoet aan de Europese normen

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij productie en marketing kwaliteit warme bamboe keukengerei gebruiksvoorwerp gemaakt in China tegen redelijke prijs te verkopen. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek