OEM bamboe en hout hakken bestuur en snijplank

PX leveren onze eigen R&D ontwerpen van diverse van bamboe hakken bestuur en snijplank, ook leveren wij OEM productie voor vele beroemde bamboe hakken bestuur groothandelaar en keuken bestuur leveranciers enz.

Productdetails

OEM bamboe en hout hakken bestuur en snijplank

PX leveren onze eigen Randamp; D ontwerpen van diverse van bamboe bord hakken en snijden aan boord, ook leveren wij OEM productie voor vele beroemde bamboe hakken bestuur groothandelaar en keuken bestuur leveranciers enz. Voor 7 jaar. Wij bieden een breed scala van bestuur dikte snijden in standaardmaten en kan aangepaste elke grootte of vorm snijplank aan uw aangepaste toepassing.

OEM snijplank uitCommerciële kwaliteitAanAangepaste formaat Boards

Krijgen de exacte grootte snijplank die u nodig hebt. Wij vervaardigen onze snijplanken aan de exacte grootte die u nodig hebt.

Deze snijplank is gemaakt van hoge kwaliteit Moso bamboe. Als gevolg van itand #39; s duurzaamheid, onze bamboe is gemakkelijk op het milieu en uw messen en biedt een mooi alternatief voor harde houten snijplanken. Bamboe is bekend voor itand #39; s dichtheid, sterkte en kwaliteit

Kunnen we planken van een vorm of maat, cirkel, gesneden outs, enz. We gebruiken een krachtige CNC machine tot inkorting van de Raad van bestuur tot uw exacte specificaties. Als je het dromen kunt, kunnen we het! We kunnen ook graveren namen, logo's, enz. Prijs varieert afhankelijk van het project.

Bamboe hakken Board Vs. hout hakken Board

In feite, bamboe hout hakblok en hout kan bamboe hakblok per heeft elke voor- en nadelen, de gebruiker kiezen afhankelijk van de werkelijke vraag.
Bamboe snijplank:

sterke en niet gevoelig zijn voor kraken of bostel (brouwerijafval) verschijnsel;
Bamboe Choppping bestuur is gemakkelijk te reinigen, geen vuil vast te zitten in de kloof;

gemakkelijk te droog, dus het is niet te worden beschimmeld en geur fenomeen.
Echter, omdat de bamboe hakken bestuur een soort is van bamboe triplex, het zal gemakkelijk worden beschadigd als bang zwaar.

Hout hakken Board:

hout hakken zwijn is beroemd van de dik en sterk taaiheid die geschikt is voor vlees en hak de botten.
De tekortkomingen van het hout hakken is echter zijn makkelijk vatbaar hout residu veroorzaken tijdens het gebruik van, en als hout voor residuen zijn eten in het lichaam, en op lange termijn consumptie van dergelijke hout residu zal leiden tot blijvende schade aan de gezondheid van de mens; een andere tekortkoming zijn makkelijk te ophopen van vuil, bacteriën, is niet gemakkelijk te reinigen en sterke wateropname dus het is niet gemakkelijk om te drogen.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing kwaliteit oem bamboe en hout hakken bestuur en snijplank gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek