Ronde bamboe hakken Board aangepast van grootte 36

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit ronde bamboe hakken van bestuur aangepast van grootte 36 gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn uitstekend ingericht en...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit ronde bamboe hakken van bestuur aangepast van grootte 36 gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Ronde bamboe hakken van bestuur aangepast formaat 36 x 36 x 50px huis basisgezondheidszorg en groene keuken hakken board voor als meubilair board, fruit boord, brood bord, plantaardige bestuur enz.. .safe en heath van natuurlijke bamboe.

Deze ronde bamboe hakken bestuur set is gemaakt van selectie natuurlijke hoge kwaliteit bamboe, die maakt met geavanceerde verwerkingsapparatuur, en door middel van hoge druk spuitgieten, van hoge sterkte, goede taaiheid, geen scheuren, geen verrotting, geen residu, gemakkelijk te reinigen, schoon en sanitaire enz. Functies. speciaal geschikt voor het snijden van gemengd met groenten, fruit, enzovoort, is uw eerste keuze voor producten van de keuken!

Bamboe hakken van bestuur, het niet alleen licht, glad en antibacteriële functie. andquot; Relatieve houten planken, kunststof platen, bamboe bord hakken, hakken van bestuur is safer.andquot; Essentials van huis, is een goede helper van huisvrouw, afhankelijk van de kenmerken van de natuurlijke bamboe wearable gezondheid, zijn nu populair, het wordt gebruikt in de productie van snijplank omdat is goed, voor de gezondheid van mensen, ook haar leven-tijd gebruiken is meer dan 3 keer dan de houten snijplank.

Meer details over dit ronde natuurlijke bamboe bord voor hakblok bestuur home basic meubilair bestuur en snijplank instellen:

Met 304 roestvrij staal pothook

Horizontale geperst kant bamboe bord

Glad en zacht water Kanaalweergave

Zaken die aandacht nodig hebben

Dit product is gesteriliseerd bij hoge temperatuur, gelieve niet koken.

Andere diameter van regelmatige ronde hakken bestuur set is:

28 x 28 cm x 43.75px / 50px

30 x 30 cm x 43.75px / 50px

32 x 800px x 1.75 cm / 50px

34 x 34 x 1.75 cm / 50px

36 x 36 x 1.75 cm / 50px

Min. aantal: 1000 sets.

Pakket: Film pakket beschermd en kan pakket in afzonderlijke kartonnen doos als persoonlijke ontwerp.

Logo: Kunnen wij graveren of Impressum van het logo zoals de douane nodig.

Grote markt: Alles over de hele wereld.

Andere gerelateerde SEO van PX hakken van bestuur:

bamboe hakken bestuur-bamboe hakken bestuur olie-bamboe hakken bestuur groothandel-bamboe hakken bestuur tesco-bamboe hakken bestuur india-bamboe hakken bestuur uk-bamboe hakken bestuur nz-bamboe hakken bestuur zorg-bamboe hakken bestuur vs hout-bamboe hakken bestuur singapore-bamboe choppping boord mal-bamboe snijden bestuur-amboo snijden bestuur vaatwasser veilig-bamboe snijden bestuur voordelen-bamboe cuting bestuur leverancier-bamboe snijden bestuur walmart-hakken bestuur-hakken bestuur set-bamboe hakblok-bamboe snijden bestuur doel-bamboe stekken-bamboe stekje rug-bamboe snijplank groot-bamboe snijden planken goed-cutting boards


Hot Tags: ronde bamboe hakken van bestuur aangepast van grootte 36, China, fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like