Ronde bamboe kruidenpot

Ronde Bamboe kruidenpot Bamboe kruidenpotje ook wel bamboe kruidenblikjes of zoutpeperpotje, bamboe kruidenpotje of bamboespecimentenset etc. genoemd ... wat een heel normale dagelijkse keuken is - moet noodzakelijke goederen hebben. Hier leveren wij deze stijl ronde kruidencontainer (s) met bamboe ...

Productdetails

Ronde bamboe kruidenpot

Bamboe kruidenpotje, ook wel bamboe kruidenblikjes of zout peperspotje, bamboe kruidenpotje of bamboe kruiderijstje enz ... genoemd, wat een heel normale dagelijkse keuken is - moet noodzakelijke goederen hebben. Hier leveren wij deze stijl ronde kruidencontainer (s) met bamboe megnet's deksel is volledig gemaakt van Eco-vriendelijke Nan bamboe, dat is een eenvoudig maar elegant wiel voor uw keuze.

8686353294_221407931 (001) .jpg8742793415_221407931 (001) .jpg

Waarom kiezen voor biologische bamboe bakjes als kruiden opbergdoos, zoutdoos, kruidenblikjes, kruidenpotje, als:

1. De volledig bamboe ronde zoutkist heeft permanent geƫtste illustraties op het deksel waardoor het een leuke en functionele manier is om zout en andere smaakmakers op armafstand in de keuken te houden.

2. Perfect voor het opslaan van zout, kruiden en specerijen of kleine items. Kleine magneten op de bodem en het deksel zorgen voor een veilige sluiting, zodat de inhoud vers en beschermd is, meet 3 1/2 "diameter bij 2 3/4" hoog

3. Bamboe - biologisch geteeld; GEEN Meststoffen, pesticiden of kunstmatige irrigatie en ZERO-chemicaliƫn. Moso-bamboe dat bekend staat om zijn sterkte, dichtheid en hoge kwaliteit; bamboe is een van de meest hernieuwbare bronnen ter wereld omdat het de snelst groeiende is, GEEN helder zagen, GEEN erosie en GEEN herplanting nodig.


8758355207_221407931 (001) .jpg


4. Oppervlakte geen duidelijke littekens, textuur duidelijk en natuurlijk. Milieubescherming lakverf door NC getest en gegarandeerd!

5.. MAKKELIJK IN ONDERHOUD! Handwas met warm water en een mild reinigingsmiddel

6. Wij kunnen om het even welk embleem als behoefte van de klant graveren.

7. Andere grootte en ontwerp kunnen worden aangepast om basis op specifieke vereiste te produceren.

8758349272_221407931 (001) .jpg


8. Kleur: verkoold (verkoling bamboe)

9. Vergeleken met esdoornhoutdoos die 16% sterker is dan de doos van de het esdoornhoutkruiden.


Wij zijn de oorspronkelijke bamboefabriek voor professionele producten van honderden bamboeproducten zoals voor dagelijks handig gebruik, van hoge kwaliteit en lage prijs voor export naar vele klanten en importeurs of distributeurs of supermarkten, enz. Dus u bent op zoek naar zoiets als natuurlijke producten voor uw leven, neem gewoon bamboe als een goede alternatieve keuze.


Sleutelwoorden:

Bamboe kruidenpot

Bamboe kruidencontainer

Bamboe kruidencontainers

Ronde bamboe kruiden kunnen

Bamboe jerrycan

Opslagpot van bamboe

Bamboe kruidenpot

Bamboe kruidenkist

Bamboe kruiderij set

Bamboe specerij dispenser

FOREVER RISE is uitgerust met een professionele fabriek en houdt zich bezig met de productie en marketing van kwaliteitsbouillon voor ronde bamboe kruiden, gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Onderzoek