De soorten beschikbare speciale creatief ontwerp en Logo Cutting Board/hakken

U als aan uw keuken hebben een heleboel plezier en kind zou wanneer u kooktijd interesseren. Ons bedrijf beschikken over een team professionele ontwerper voor steun grappig en individuele creatieve bamboe snijplank voor het toevoegen van een beetje grappig en kleurrijk voor mensen leven. Bamboe vruchten/brood snijden kunnen wij leveren...

Productdetails

U als aan uw keuken hebben een heleboel plezier en kind zou wanneer u kooktijd interesseren.

Ons bedrijf beschikken over een team professionele ontwerper voor steun grappig en individuele creatieve bamboe snijplank voor het toevoegen van een beetje grappig en kleurrijk voor mensen leven.

Wij leveren bamboe vruchten/brood snijplank van visueel aantrekkelijk als een appel, een dier, een ananas en een kaart van elk land, etc... die de kleur kan worden verkoold, natuurlijke en kleur meng, zegel met de plantaardige olie/foodoil.

1. voor enkele foto's van Fruit vorm zoals hieronder:

initpintu_副本 (4).jpg

2. elk het speciale Logo voor bamboe snijplank kunnen wij graveren

8794.jpg

3. voor enkele foto van het dier/ster vorm van kind fruit/brood snijplank zoals hieronder:

8795.jpg

4. we kunnen produceren bamboe snijplank als uw favoriete landkaarten, bijvoorbeeld onder de afbeelding:

3362428071_944870905.jpg

Welkom bij contact met ons hebt u enig idee kenmerken individuele van bamboe snijplank, ons bedrijf kan leveren professionele service voor u elk gewenst moment.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit de soorten beschikbare speciale creatief ontwerp en logo snijden bestuur/hakken gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.
Onderzoek