Bamboe Ipad Stand en bamboe organisator Desktop In Office

Deze bamboe tablet stand is een praktische en nieuwe manier om uw tablet, die groot is als u wilt uw Ipad gebruiken met totaal comfort, en de kleine lade met de organisatie van onze desktop helpt, weergeven

Productdetails

Bamboe Ipad Stand en bamboe organisator Desktop in Office

Deze bamboe tablet stand is een praktische en nieuwe manier om weer te geven van uw tablet, die groot is als u wilt uw Ipad gebruiken met totaal comfort, en de kleine lade met de organisatie van onze desktop helpt, kan ook een stand voor boeken of als een notebook houder, voor gemakkelijk met schrijven. Dubbele compartiment aan de bovenkant van de stand is ideaal voor het houden van uw pennen en potloden.

Grootte: 270 MM L x 105 MM W x 240 MM H

Bamboe Kantooraccessoires ontworpen om te omhelzen organisatie door verfrissing op uw kantoor aan huis. Grote bureau of kleine Bureau, Target heeft elke desktop opslagoptie aan uw kantoorruimte.

Alle bamboe Kantooraccessoires gemaakt van samengeperst en gelijmd bamboe balken, deze bamboe is speciaal zijn gelakt en bedek met hout olie tegen schimmel en maken gemakkelijk schoonmaken.

Alle onze bamboe wijnfles doos heeft kenmerken van:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. Made met premium, hand geselecteerd bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. ontworpen om u te helpen de office-in een prachtige en opslaan manier bestanden opslag.

4. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

Wij zijn oorspronkelijke fabrikant van verschillende bamboe ambachtelijke producten kan, en een reeks van bamboe office accessoires-Producten OEM producten per klant ontwerp en de afmetingen. Wij leveren goede kwaliteit baseren op concurrerende prijs voor alle distributeur en importeur van overal het zou.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bamboe ipad stand en bamboe organisator desktop in kantoor gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: bamboe ipad stand en bamboe organisator desktop in kantoor, China, fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like