Hoge kwaliteit bamboe pennenhouder en potlood doos

Ronde pennenhouder grootte: 125 mm H x 120mm Diameter. Vierkante Pen Box grootte: 130 mm H x 115mm breedte.

Productdetails

hoge kwaliteit bamboe pennenhouder en potlood doos

Ronde pennenhouder grootte: 125 mm H x 120mm Diameter.

Vierkante Pen Box grootte: 130 mm H x 115mm breedte.

Bamboe Kantooraccessoires ontworpen om te omhelzen organisatie door verfrissing op uw kantoor aan huis. Grote bureau of kleine Bureau, Target heeft elke desktop opslagoptie aan uw kantoorruimte.

Alle bamboe Kantooraccessoires gemaakt van samengeperst en gelijmd bamboe balken, deze bamboe is speciaal zijn gelakt en bedek met hout olie tegen schimmel en maken gemakkelijk schoonmaken.

Alle onze bamboe wijnfles doos heeft kenmerken van:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. Made met premium, hand geselecteerd bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. ontworpen om u te helpen de office-in een prachtige en opslaan manier bestanden opslag.

4. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

Wij zijn oorspronkelijke fabrikant van verschillende bamboe ambachtelijke producten kan, en een reeks van bamboe office accessoires-Producten OEM producten per klant ontwerp en de afmetingen. Wij leveren goede kwaliteit baseren op concurrerende prijs voor alle distributeur en importeur van overal het zou.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing kwaliteit hoge kwaliteit bamboe pennenhouder en potlood doos gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: hoge kwaliteit bamboe pennenhouder en potlood box, China, fabriek, fabrikanten en leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek