Office Pen Hoder en Notebook houder kleine vervaardigd van bamboe

De organisator van dit Bureau is perfecte manier voor het opslaan van pennen, potloden, notities en meer meer schikt. Die kan ook worden gebruikt met uw iphne of dubbele als een brief-rack.

Productdetails

Office Pen hoder en Notebook houder kleine vervaardigd van bamboe

De organisator van dit Bureau is perfecte manier voor het opslaan van pennen, potloden, notities en meer meer schikt. Die kan ook worden gebruikt met uw iphne of dubbele als een brief-rack.

Grootte: 170 x 90 x 125 mm H

Bamboe Kantooraccessoires ontworpen om te omhelzen organisatie door verfrissing op uw kantoor aan huis. Grote bureau of kleine Bureau, Target heeft elke desktop opslagoptie aan uw kantoorruimte.

Alle bamboe Kantooraccessoires gemaakt van samengeperst en gelijmd bamboe balken, deze bamboe is speciaal zijn gelakt en bedek met hout olie tegen schimmel en maken gemakkelijk schoonmaken.

Alle onze bamboe wijnfles doos heeft kenmerken van:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. Made met premium, hand geselecteerd bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. ontworpen om u te helpen de office-in een prachtige en opslaan manier bestanden opslag.

4. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

Wij zijn oorspronkelijke fabrikant van verschillende bamboe ambachtelijke producten kan, en een reeks van bamboe office accessoires-Producten OEM producten per klant ontwerp en de afmetingen. Wij leveren goede kwaliteit baseren op concurrerende prijs voor alle distributeur en importeur van overal het zou.

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER STIJGEN is betrokken bij de productie en marketing kwaliteit kantoor pen hoder en notebook houder kleine gemaakt van bamboe gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek