Bamboe Wine Glass Hanging Track

Dit ontwerp concept van Bamboo wijn glazen hangende spoor is vooral sparen ruimte en mooi, het kan veel gebruikt worden thuis, hotel, bar.

Productdetails

Dit ontwerp concept van Bamboo wijn glazen hangende spoor is vooral sparen ruimte en mooi, het kan veel gebruikt worden thuis, hotel, bar.

Bamboe wijnglas track.jpg

Wij kunnen Bamboo-wijnglasbaan op de muur van de keuken, de slaapkamer, de woonkamer of de hemel van de balie aan de bovenkant hangen. Bamboe kasten kunnen veilig en gemakkelijk uw wijnglas en decoratie van uw huis, keuken enz. Beschermen. Wat meer elegante en Conveniment voor je leven.

60CM X45CMx11.5CM.jpg

Bamboe wijn glas track detail.jpg

Deze bamboe wijnglas hangende track kan 5 lagen tot 20 lagen, de grootte 1500pxX1125pxX285px / 5layers, dus de opslag is groot. Welk met kleur kan natuurlijk en carbonized .PX bamboe bedrijf selectie hignly kwaliteit raw materail bamboe onder hoge temperatuur met afvuren, Gladde scherpen en polijsten, bamboe wijnglasbaan is afgewerkt en verzegeld met plantaardige olie, zoals hoge dichtheid en hardheid, die al lang met gebruiksgarantie heeft.

PX bamboe bedrijf kan ook leveren verschillende bamboe ambachten uit bamboe wijn glazen planken zoals per douane individuele vraag naar aangepaste. We verwelkomen u contact met ons op als u een idear hebt


Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER RISE is bezig met productie en marketing kwaliteit bamboe wijn glazen hanging track gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekend design en concurrerende prijs.
Hot Tags: Bamboe wijn glas hangende spoor, China, fabrikanten, fabriek, leveranciers, aangepaste, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk