De Bamboo Trolley Voor Diner / Restaurant Shelfs

Deze bamboe troelly voor diner- / restaurantplanken is volledig gemaakt van bamboe materialen, alle hignly kwaliteit bamboe materialen hebben door de hand selectie en gekookt onder 300hign temperatuur, deze producten zijn afgewerkt met plantaardige olie, het is effectief op insectenbestendig en waterdicht, welke ...

Productdetails

Deze bamboe troelly voor diner- / restaurantplanken is volledig gemaakt van bamboe materialen, alle hignly kwaliteit bamboe materialen hebben door de hand selectie en gekookt onder 300hign temperatuur, deze producten zijn afgewerkt met plantaardige olie, het is effectief op insectenbestendig en waterdicht, welke Ook kan helkleur evenwicht houden met carbonized of natural

1258798.jpg


We hadden schroefgaten ontworpen, het is niet alleen makkelijk te monteren, maar om heel mooi en veilig te houden (de vriendschap herinnert u: schroef de schroeven tot de dood niet tot u het volle saldo hebt bevestigd), elk van de boog is door middel van polijsten voor het behoud Glad en volledig scherp, de auto wielen van bamboe trolley voor diner planken is ontworpen kan draaien 360 °, het is geen geluid te houden bij het verplaatsen.

initpintu_副本 (3).jpg

259780.jpg

Totaal: 3 / lagen
De maat: 78CM * 90CM * 37CM
De hignly tussen lagen: 34cm
De lengte van de eerste bamboe planklaag en de derde bamboe planklaag: 76cm
De lengte van de middelste bamboe planklaag: 37cm

Wij leveren ook elke maat en ontwerp en kunnen elk logo embedden volgens de klantens individualiteitsvraag

De bamboe trolley diner / restaurant planken zouden worden toegepast op

Huis, hotel, cafetaria, hot pot restaurant, het ziet er niet alleen erg zacht en elegant uit, maar veiligheid en makkelijk te onderhouden, u kunt bamboentrollen alleen met natte handdoek schoonmaken.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER RISE bezig met productie en marketing kwaliteit van de bamboe trolley voor diner / restaurant planken gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekend design en concurrerende prijs.
Onderzoek