De Magneetbamboe Mesplank

Zoals boven de foto van bamboe mes plank is het erg grappig en simpel. Maar ik denk dat mensen water moeten hebben, hoe om mes op deze bamboe plank te zetten. Dit grappige ontwerp heeft vol van herinneringen aan de kindertijd, we zijn toevoeging van productmagneet in bamboeplank, het mes wordt alleen maar absorberen door ...

Productdetails

initpintu_ 副本 (6) .jpg

Zoals boven de foto van bamboe mes plank is het erg grappig en simpel. Maar ik denk dat mensen water moeten hebben, hoe om mes op deze bamboe plank te zetten. Dit grappige ontwerp is vol van de herinneringen van de kindertijd, we zijn toevoeging productiemagneet in bamboe plank, het mes wordt alleen maar absorberen door magneet in bamboe mes plank.

未 命名 _ 副本 (1) .jpg


Deze magneet bamboe mes plank voordeel van eenvoudig, sparen ruimte, makkelijk te reinigen, makkelijk te installeren, duurzaam en goedkoopst, we hebben het gat aan de achterkant van de bamboe plank gemaakt en kan op de keuken muur hangen met ijzeren haak, het kan redden uw keukenruimte en houd de keuken schoon en slordig.

111 副本 .jpg

Ruw materiaal: de hoge kwaliteit 4-6 jaar natuurlijke Mao bamboe + de sterke en stabiliserende absorptie van de magneet.


Verwerking: Natuurlijk bamboe door hoge temperaturen stomen, gladden, polijsten, dan door middel van hoge kracht om horizontaal te drukken, kan de kleur Carbonized en Natural worden.


Montage: We ontwerpen een grote magneet verpakt door bamboe bord, zoals we een bamboe doos maken en een grote magneet in bamboe doos zetten, al onze magneetbamboe mes afwerking verzegeld met E0 grade lijm.


De standaard maat: Lengte: 400 ~ 470mm

Breedte: 60mm

Dikte: 20mm

Vocht: ≤12%

Logo: Elk logo dat we kunnen graven volgens de vereisten van de klant.


Deze stijl bamboe mes plank is van toepassing op huis keuken, restaurant, hotel keuken etc ....

Ook kunnen wij beschikbare soorten grootte en kleur produceren voor aangepaste vraag.


Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER RISE is betrokken bij de productie en marketing kwaliteit van de magneet bamboe mes plank gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekend design en concurrerende prijs.
Onderzoek