The Simple Style Bamboo Crafts: Bamboo Handbak En Bamboe Plaat Van Fruit / Thee / Brood

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER RISE is bezig met productie en marketing kwaliteit de eenvoudige stijl bamboe ambachten: bamboe handbak en bamboe bord fruit / thee / brood gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten ...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER RISE is bezig met productie en marketing kwaliteit de eenvoudige stijl bamboe ambachten: bamboe handbak en bamboe bord fruit / thee / brood gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekend design en concurrerende prijs.

Deze stijl Bamboo handbak is eenvoudig en elegant, de handgreep kan met gat of zonder gat zijn, we kunnen ook produceren per klant individuele vraag naar aangepast ontwerp, Bamboo handbak heeft veel soorten gebruik voor het leven van mensen, die kan worden Gebruik om fruit, thee, brood, snacks, enz. Af te zetten.

De structuur van de bamboe-curve-bak is van verticaal bamboe, dat onder hoge temperaturen staat op gelamineerde bamboe fineer op de zachte houten materialen. Het blijft natuurlijk behouden en ook kleur kan natuurlijk en carbonized zijn. Al deze bamboe-ambacht produceert certificering FSC, FDA, SGS, LFGB, bamboekurvebak zijn afgewerkt en verzegeld met plantaardige olie.

Een dergelijke bamboebak is makkelijk te onderhouden. U hoeft alleen maar een week schoon te maken met natte handdoek voor de hele week, die zo nieuw als origineel lijkt, het is zeer milieu voor fietsgebruik.

Bamboo tray 400mm X280mm X33mm  (1).jpg

bamboo tray of handhold  with hole .jpg

personality designs Bamboo break tray .jpg

Bamboo tray 400mmX280mm X50mm.jpg

Grootte: 400mmX280mm X50mm of 400mmX280mmX33mm

Logo: we kunnen elk logo zoals per klant vereisen graveren.

PX bamboe fabriek is zeer professioneel op het produceren van bamboe ambachten uit bamboe handbak, we kunnen ook keukenware bamboe bestek, tafel bamboe bloem lade enz. .. Als u interesse heeft andere bamboe producten, voel je dan alstublieft vrijblijvend contact met ons op elk moment.


Onderzoek