Bamboe Longboard (CY-17)

Bamboe dekken voor Longboard fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van bamboe Longboard (CY-17), Riflescopes, duik Wetsuits. Surf Wetsuit, enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe longboard (cy-17) gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.


Product Detail

Basisinfo

  • Merk: Pingxin

  • Specificatie: longboard

  • Herkomst: China

  • Haven: Xiamen

  • Materiaal: bamboe

Reguliere afmetingen van lange bestuur skateboard terrasplanken:

Lengte 38", 40", 41", 42", 44", 47", 48 '' enz.

Breedte: 9", 10.5" enz.

Dikte: 6 Inch. Enz.


Lang boardisvariantto skateboard, vergelijkbaar met de surfplank / wielen Ski's. Het wordt voornamelijk gebruikt voor surfen stad, downhill race, slalom, dans of drift board. Lange boord en traditionele skatehave grote verschillende, lange board is ontworpen forHill, drift, anddrastic draaien, dansen ontwerp molding. Lange board lengte is meestal 33 tot en met 59 inch (84 tot en met 3750px), breedte 9.0-10.0-inch (22.8-635px). Het belangrijkste materiaal van lange platen zoals esdoorn, bamboe, glasvezel, carbon fiber, metaal en zo verder. De lange bestuur (longboarding) en straat (skateboarding) zijn twee verschillende sporten. Lange bord spel is bijna altijd gekoppeld aan de snelheid, op de afdaling, de snelheid is meestal maximaal (30--120 km/h). Het huidige wereldrecord voor de 130.08 km/h. lange bestuur plezier in de dia, drift (kien), snelheid, dansen (vergelijkbaar met het maken van een scala aan vaardigheden, zoals dansen op het bord). Lange boord zeer populair in Noord-Amerika en Europa, maar heel weinig mensen in China weten.


Onderzoek