Bamboe venster met natuurlijke Blinds en sluitertijd

Ook kan bamboe hout van grootte leveren 2440 x 290 x 55 mm voor venster-zonneblinden constructeur te produceren om speciaal venster gordijn als ze nodig hebben.

Productdetails

bamboe venster met natuurlijke blinds en sluiter

Wij leveren bamboe jaloezieën aan regelmatige grootte:

2440 x 50 x 2 mm

2440 x 50 x 12 mm

2400 x 65 x 7 mm

2440 x 70 x 2 mm

2440 x 70 x 12 mm

2440 x 89 x 3 mm

Ook kan bamboe hout van grootte leveren

2440 x 290 x 55 mm voor venster-zonneblinden constructeur te produceren om speciaal venster gordijn als ze nodig hebben.

Ook levering van zeer dunne Bamboe panelen van grootte

Vrije lengte x 50 mm breedte x dikte 2mm

Thebamboo strips / vlokken die meestal uit gebroken kant - druk Bamboe panelen, met de minimale dikte van 1,5 mm, 3.5 mm, 5.5mm.and traditionele dikte van 2 mm. Dergelijke dunne schilfers voornamelijk gebruikt als venster gordijn jaloezieën, bladwijzers, kleding tag. Onze bamboe vlokken voornamelijk gebruikt als gordijn blindsand gordijnen.
Als de traditionele idee, mensen altijd denk bamboe venster gordijn is niet elegant genoeg zijn om te laden in de hal, in plaats daarvan kiezen mensen altijd doek gordijn.
Maar in moderne huisontwerp, bamboe winder Gordijn hebben vaak is gebruikt in de hoofdzaal,
kamer met bed, badkamer, kamer enz.. .de ontwerper denk bamboe gordijnen heeft zelf speciale decoratie effect van geest,
om te genieten van het ritme van licht en schaduw, en te voelen warm en romantisch leven, op deze manier,
deze bamboe-gordijn is niet alleen iets praktisch alleen voor wegblijven van regen en zon,
maar het is medium voor warme, romantische.

Bamboe gordijnen huidige is erg populair in huis decoratie in Amerikaanse en Europese landen gebruikt.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe venster met natuurlijke blinds en sluiter gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: bamboe met natuurlijke venster blinds en sluitertijd, China, fabriek, fabrikanten en leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like