Natuurlijke tinten van bamboe venster Blinds

Voor afgewerkte bamboe venster gordijn is de specificatie van blade breedte regelmatige 125px en 87.5px, thickness:2mm.width is 875px-5250px; hoogte 7500px of per clients'order.

Productdetails

Natuurlijke tinten van bamboe venster blinds

Voor afgewerkte bamboe gordijn venster de specification van blade breedte regelmatig is 125px en 87.5px, thickness:2mm.width 875px-5250px; hoogte 7500px of per clients'order.

Lengte is volgens de werkelijke grootte van het venster

Hier lees hoe te te nemen meting van de grootte van het venster als:

De grootte van de meting venster framegrootte, speciale venster, gelieve zorgvuldig nemen foto's van het venster en geven de afmetingen van het venster, en informatie sturen naar onze klantenservice, dan berekenen wij onze de venstergrootte van het gordijn te baseren op een standaard formule:

1. voor gordijn binnen het venster moet de breedte minus 25px.

2. voor gordijn buiten het raam, moeten breedte en hoogte van elk 10-500px toevoegen. Of als algemene toevoegen 375px.

De tinten van de kleur van bamboe jaloezieën van 87.5px en 125px en S vormen voor de keuze:

Bamboe blind venster gordijn is zeer welkom gebruikt in sommige tropische landen, zoals Singapore, Maleisië, Thailand, Maleisië, Singapore, Filipijnen, Indonesië, Brunei, Oost-Timor, Sri Lanka, Maldiven enz...

Gebruik zoals in moderne huisontwerp, bamboe winder Gordijn hebben al vaak in de hoofdzaal, slaapkamer, badkamer, kamer enz.. de ontwerper denk bamboe gordijnen heeft zelf speciale decoratie ingang van geest, om te genieten van het ritme van licht en schaduw, en te voelen warm en romantisch leven, op deze manier dergelijke bamboe-gordijn is niet alleen iets praktisch alleen voor wegblijven van regen en zon , maar het is medium voor warme, romantische.

Meer eigenschappen van bamboe blind gordijnen als:

1. materiaal is van hoge kwaliteit bamboe die een nieuwe generatie van venster producten is,

2. behandeling onder hoge temperatuur koken en de smaak en de kleur en de zachte, definitieve bamboe blind gordijnen laten een elegante en delicate stijl stijl, kleur en textuur.

3. bamboe is van hoge dichtheid en goede taaiheid, dat niet gemakkelijk om vervorming is;

4. bamboe slijtvastheid, goede hittebestendigheid, eenvoudig schoonmaken, schimmel, anti nachtvlinder, anti rot en sterk;

5. ontwerp door wetenschappelijke met ventilatie, bamboe blind gordijnen geven ons een koel en comfortabel gordijn,

6. bamboe blind gordijnen is soort van exquise ambacht, gemakkelijk te installeren, makkelijk schoon te maken.

7.Application: geschikt voor de slaapkamer, balkon, cafés, bars, hotels, kantoorgebouwen en andere plaatsen.


Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit natuurlijke tinten van bamboe venster blinds gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: natuurlijke tinten van bamboe venster blinds, China, fabriek, fabrikanten en leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk