Beste prijs en Fashion bamboe Countertops badkamer

PX bamboe groep produceren veel bamboe aanrechtbladen, maar wij produceren ook verschillende toppen van de ijdelheid van de bamboe te snijden gootsteen gaten per cliënt gootsteen gaten eisen.

Productdetails

beste prijs en mode bamboe countertops van de badkamer

PX bamboe groep produceren veel bamboe aanrechtbladen, maar wij produceren ook verschillende toppen van de ijdelheid van de bamboe te snijden gootsteen gaten per cliënt gootsteen gaten eisen.

Of leveren aangepaste badkamersijdelheid Mini met 22" of 25" of 32 inch of 37-inch gewoon met kraan gaten voor vaartuig wastafel. De kraan gaten kunnen worden gesneden als douane eis rechts of links of centrum.

Kleur kan kunnen natuurlijke of verkoold of strand geweven bamboe kleur.

Natuurlijke kleur bamboe ijdelheid top in badkamer gebruikt om aan te geven van een duurzaam en vochtbestendige top helderder aan uw bad met de natuurlijke kleur van bamboe.

Bamboe ijdelheid top ook opvallend in zijn eenvoud, bamboe ijdelheid Top bijgewerkt uw badkamer met refreshingstyle. Een duurzame materiaal, bamboe is een eco-vriendelijke manier om kracht en schoonheid toevoegen aan een ijdelheid.

En wat grootte ijdelheid Top Do I Need To Buy

Dus moet je een nieuwe top voor uw badkamersijdelheid eh nu slechts 1 vraag blijft... Wat grootte ijdelheid top heb ik nodig om buyYou kan gemakkelijk antwoord op deze vraag in slechts een paar minuten met niets meer dan een meetlint.

Meestal is er een overdreven hang van 1 inch aan elke kant van een ijdelheid niet aanraken van een muur. Dus alles wat je hoeft te doen is maatregel uw ijdelheid kabinet en 1 inch toevoegen aan elke kant niet aanraken van een muur.

Dus als de ijdelheid 21 inch diep is, moet de tegenbovenkant 22 inch diep. Als de ijdelheid 36 inch breed, met een van de randen tegen een muur is, moet de tegenbovenkant 37 inch breed.

Bamboe Tops van ijdelheid reguliere maten:

31 "x 22" x 20/25/30 mm

37 "x 22" x 20/25/30 mm

49 "x 22" x 20/25/30 mm

Alle andere maten kunnen worden geproduceerd als per klant eis.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing beste prijs kwaliteit en mode bamboe countertops badkamer gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek