Verkoold bamboe Countertops van het Panel en Countertops van de keuken klaar bamboe

Bamboo gelamineerd Counter tops middelen bamboe aanrechtbladen gelamineerd met gezicht en achterkant strand geweven panelen.

Productdetails

Verkoold bamboe Countertops van het Panel en klaar bamboe keuken werkbladen

Bamboo gelamineerd Counter tops middelen bamboe aanrechtbladen gelamineerd met gezicht en achterkant strand geweven panelen.

Strand geweven bamboe bord gebruikt als aanrecht toppen, ijdelheid Tops, tafelbladen enz... voornamelijk uit twee stijlen,
een vol massief strand geweven is, een andere is om de dunne strand geweven fineren achterop massief bamboe deelvenster gezicht/laminaat en gelaagd strand geweven met massief bamboe is de meest populaire manier voor aanrechtbladen en tafelbladen
Die meestal gelaagd lijm op massief bamboe Panels'face en achterkant, dus dat kleuren van Strad geweven Couner tops'Chocalate, natuurlijke en Tiger kleuren.
Normaal de gelaagd gezicht/rug laagdikte is 4mm / 5mm / 6mm/7 mm.
De structuur is Cross-horizontaal of Cross-structuur.

Dergelijke Countertop heeft briljante voordelen van stabiliteit, en de hardheid is hoger dan countertops van massief bamboe. En de antieke Colourss zijn ingesteld op het futuristische en erg retro.


Strand geweven bamboe counter tops panelen:

1220 x 2440 x 19 / 20mm

1220 x 2440 x 30 mm

1220 x 2440 x 40 mm

710 x 2440 x 40 mm

Enz...

Strand geweven bamboe afgewerkt countertop:

1200 x 600 x 30 mm

1200 x 610 x 45 mm

Ronde tafelbladen en rechthoekig tafelblad...

Alle maten worden geproduceerd als per klant eis.

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER STIJGEN is betrokken bij de productie en marketing kwaliteit verkoold bamboe countertops van het paneel en afgewerkt van countertops van de keuken van bamboe gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Onderzoek