Strand geweven bamboe hout voor Bridege buiten terrasplanken

Bamboe hout, bamboe Decking, Strand geweven Bamboo Lumber fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van Strand geweven bamboe hout voor Bridege buiten Decking, kleine bamboe Bureau Organizer voor pennenhouder en Notebook houder, bamboe vrijstaande organisator voor artikelen en boeken, enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit strand geweven bamboe hout voor bridege buiten vloerafwerking gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.


Product Detail

Basisinfo
 • Model NO.:37

 • Type: natuurlijke bamboe

 • Gebruik: verwerking en gebruik

 • Boom soorten: bamboe

 • Speciale functie: milieu

 • Vorm: stuk

 • Rang: High Grade

 • Oorsprong: Jianou, Xianmen-China

 • Diameter: aanpassen

 • Certificering: FSC, ISO14001 / BSCI

 • Handelsmerk: PX

 • Specificatie: Zie de volgende informatie

 • HS Code: 4409211090

Productbeschrijving
Strand geweven Bamboo Lumber voor bridege buiten terrasplanken

Srand geweven hout Inleiding:

Grootte: 1870andamp met #215; 105andamp; #215; 165
Dichtheid: 1.12 g/cm3
Hardheid: 110MPA
Buigen van kracht: 150-180MPA
Impact sterkte: 114,7 Kg/cm3
24h water zuigen voor expansivity dikte: 0,8%

Beschrijving:
Bamboe Strand geweven hout is een nieuw soort groene milieubescherming materiaal ontwikkeld in de afgelopen jaren. Strand geweven afkorting voor bamboe gloeidraad hout die vervaardigd volgens de technologie van scrimber principe, dat een nieuwe kunstmatige board is gemaakt van rauwe bamboe materialen.
De structuur is andquot; Mesh beamandquot;. De eerste stap is om de fibering raw bamboe aan full-length en losse reticulaire vezels welke kruisverwijzende maar houden van oorspronkelijke regeling, na via drogen, grootte, de vorming van de groep en koude op te drukken of warm te drukken op een plaat of moed
De meest opvallende kenmerken van strand geweven hout is houden van volle en rationeel gebruik van de inherente bamboe-vezel, die zorgt voor het hoge gebruik van bamboe ook behoudt de originele mechanische eigenschappen van bamboe.

Dus heeft Strand geweven Lumber zijn kenmerken in toepassingen als:

1. het verkoold strand geweven hout materiaal is hernieuwbare bamboe als grondstoffen anders dan traditionele hout als de grondstof.
Strand geweven Lumberand #39; s bezettingsgraad is erg hoog, kan oplopen tot meer dan 90% die is meer dan 2 keer in vergelijking met de traditionele wijze van houtproductie, deze duurzame productie gelijke effectief het milieu te beschermen.

2. verkoold strand geweven bamboe hout dichtheid is maximaal 1200 kg/m3, dat 1.6 maal hoger dan gewone houten vloeren, is dus deze hout hogere hardheid, hogere sterkte, hogere effect taaiheid en slijtvaste kenmerken heeft.
Strand geweven hout geldt niet alleen in het huis decoratie, en meer geschikt om te worden gebruikt als outdoor park, binnenplaats, hydrofiele platform, bloem rekken, album frame, buiten houten brug, balustrades, hekken en andere toepassingen enz.

3. verkoold Strand geweven hout heeft ook de voordelen van water-weerstand, geen vervorming, etc., volgens professionele test van weken in water van 24 uur en vond haar water absorptie uitbreiding tarief slechts 0.4 / %, dat is veel lager dan de Europese standaard andlt;=2.0%.

4. onze verkoold strand geweven hout is bijna vrij van formaldehyde welke release formaldehyde lager is dan 0.4%mg/L, de Europese en Amerikaanse groene standaardvereisten heeft bereikt, is een soort van echte groene bescherming van het milieu product.

5. onze verkoold strand geweven kan hebben verschillende stijlen door herstructurering van de domeinen door middel van geavanceerde technologie, voor het tonen van richnatural bamboe textuur- en kleurwaarden. Dat is een ideale vervanging voor hoogwaardige houten hout. Met de toenemende schaarste van hoogwaardige massief hout middelen en stijgende prijzen, zullen Strand geweven hout uw beste keuze.


.


Onderzoek