Verkoold laminaat bamboe vloerafwerking / Bamboe vloeren voor buiten

Bamboe Decking, Bamboe vloeren, terrasplanken fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van Carbonized laminaat bamboe Decking / Bamboe vloeren voor Outdoor, bamboe kruidenrek met 16 keramische potten, Eco-vriendelijke Bamboo poeder Water thee mok Cup, enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER stijgen is betrokken bij de productie en marketing kwaliteit verkoold laminaat bamboe terrasplanken / Bamboe vloeren voor buiten gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.
Basisinfo


 • Grootte:Aanpassen

 • Technic verwerken:Natuurlijke kleur

 • Vochtgehalte: 8~12%

 • Eco Product:Ja

 • Detail van de levering:10-30days na uw bestelling bevestigd

 • De grootte van de producten:Aanpassen

 • GS-Code: 4409211090

 • Materiaal:Bamboe

 • Functie:Waterdicht, antistatisch

 • Kleur:Verkoold

 • Gebruik:Huishoudelijke, commerciële en buiten

 • Producten Quanlity:100% exporteur Standred

 • OEM-andamp; ODM:Welkom

 • Handelsmerk:PX

 • Oorsprong:ChinaProductbeschrijving
Grootte: Verschillende grootte beschikbaar
Kenmerken: Duurzaam, anti-slijtage, geluidsdicht, Insect-free, vocht bewijs, eco-vriendelijke

Bamboe vloeren heeft bewezen een zeer sterke soort vloeren materiaal. Het kan maximaal sterk in gebieden met veel verkeer en hoeft niet te worden behandeld of zo vaak als andere soorten vloerbedekking refinished. Deze vloer is eenvoudig te installeren en met weinig of geen hulp van professionals kan worden afgerond. Een populaire soort Bamboe vloeren installatie is de zwevende vloer. Deze vloer past bij elkaar zoals puzzel over de reeds bestaande vloer stukken en geen vereist lijm doet.


--------------------------------------------------------------------------

Waarom veel Client Choice Pingxin?

Ontwikkeling van de producten:

Met rijke informatie over materialen en fabrikanten zijn we in staat om uit te vinden de beste manier om producten te maken basis op basisinfo van klanten, wij kunnen altijd de beste manier om de producten die besparen kunnen, de kosten en gemakkelijker voor fabriek voor de productie van voorstellen. Dus, vertel ons jouw idee, wij de rest voor u kan doen: ontwerp van de producten, prototype, materiaalkeuze, monster maken, verpakking ontwerp, standaard testen onderzoek, bereikuitbreiding...


Inspectie van de producten:

Fabriek audit:

Zullen wij een audit aan de fabrieken van vóór de 1ste bestelling, of kunnen we een audit als customersand #39; verzoek. De controle omvat: om te controleren als de fabriek de nodige faciliteiten, voldoende capaciteit en fundamentele werkomgeving voor werknemers en redelijke kwaliteitscontrolesysteem heeft. We kunnen volledig details auditverslag presenteren aan onze klanten.

Follow-up van de productie:

Nadat u orders plaatsen, zal onze merchandisers opvolgen met fabrieken andere kwestie in verschillend stadium van de productie, zodat u de laatste stand van uw bestellingen weet.
Consolidatie van de container:

Als u meerdere items met kleine aantal uit verschillende gebied van China koopt, zal wij zitten kundig voor kunt gebruiken bij het samenvoegen van hen in volledige container schip, zodat kunt u de kosten voor het vervoer en het hanteren van de heffing op de bestemming.
ProductnaamVerkoold laminaat bamboe Decking / Bamboe vloeren voor buiten
Onze service
Diensten kunnen wij leveren uitgebreide service voor u met professionele productie-, verkoop-, verzend- en na-service team.
Featureandamp; voordeel1) Eco-vriendelijk, duurzaam en goedkoop, veelzijdigheid

2) groen en bescherming van het milieu, laag Cadmium, doorgegeven SGS

3) groene producten, absoluut gezond

4) OEMandamp; ODM bestellingen zijn welkom

Onderzoek