Bamboe deur Blinds en Bamboe Frame voor deur maken

PX bamboe deur of panelen voor deur die al zijn gemaakt van hoge kwaliteit vermenigvuldigen Bamboe panelen-bamboe superpositie verticale paneel,

Productdetails

bamboe deur blinds en bamboe frame voor deur maken

Finishd standaard Solid Bamboo deurmaten:
Lengte 2000 x 800 x 40 mm
2030 x 760 x 40 mm lengte
Lengte 2000 x 900 x 40 mm
Andere maten kunnen bestellen als klant eis.

PX bamboe deur of panelen voor deur die al zijn gemaakt van hoge kwaliteit vermenigvuldigen Bamboe panelen-bamboeSuperpositie verticale paneel,welke verschillende fysische en mechanische eigenschappen van het materiaal gelijkwaardig zijn aan of beter dan hoogwaardig hardhout.
De deur van onze bamboe is dus van hoge vlakheid en stevigheid, en bamboe deur meer kenmerken van stijfheid, zware, sterke tegen weer vermogen, bamboe panelen heeft een breed toepassingsgebied in de deur en kozijn.

Bamboe deurmet hoge sterkte, goede taaiheid, hoge dichtheid, geen barsten, geen vervorming, stabiele structuur, natuurlijke en genereus textuur,Wat is de beste keuze voor interieurdecoratie voordelen van bamboe deur:

Duurzaam:
A:Natural kracht dan hout tweemaal zo lang, langer levensduur

B: buigen sterkte is hoger dan hout, treksterkte is 1,5 keer hoger dan de woodis 2 keer dan de kersenhout en Sugiki 2,5 keer.
C:Selection van milieubescherming verf, originele verdunningsmiddel, niet-toxisch smakeloos, formaldehyde inhoud is minder dan de nationale norm.

Terug naar de natuur:
A:Bamboo meubels rijke natuurlijke textuur en natuurlijke smaak, in de bruisende stad, weg stream, druk,
werkdruk, leven druk, overal is een stuk van ingewikkelde scène, zie de bamboe deur kan leta persoon voelen is intiemer en natuurlijke, verlichten van de werkdruk en lichamelijke en geestelijke vermoeidheid en brengen u eindeloze mijmering en rustig. B:Bamboo geest: open en ondernemend, verblijf rustig, vastberaden en ontembare, voorbeeldige gedrag en adel van karakter, de geest van rustige toewijding.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe deur blinds en bamboe frame voor deur maken gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: bamboe deur blinds en bamboe frame voor deur maken, China, de fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like