Natuurlijke massief bamboe traptreden met hoge kwaliteit

Sinds de natuurlijke kleur is die duidelijk lichte witte kleur. Dus om te houden de kleur concordant zonder kleur verschil en vlek, kan verhogen van huis schittering en druk voor moderne mensen leven verminderen.

Productdetails

Natuurlijke massief bamboe trap treden met hoge kwaliteit

Massief bamboe trap en loopvlakken van natuurlijke kleuren allermeest tijd gebruikt als moderne home depot,

Sinds de natuurlijke kleur is die duidelijk lichte witte kleur. Dus om te houden de kleur concordant zonder kleur verschil en vlek, kan verhogen van huis schittering en druk voor moderne mensen leven verminderen.

Maar hier natuurlijke bamboe kleur niet bamboe oorsprong kleur, de ware is zelfs we hebben te houden natuurlijke kleur maar bamboe strand/strip te kook zitten onder hoge temperatuur,

omdat de oorsprong bamboe hoog water vocht en suiker en andere soorten chemische heeft

samenstelling, alle deze samenstelling zal gemakkelijk veroorzaken woodworm, enzym, uit vorm enz...

dus om te voorkomen dat deze probleem, na gestoomde en kook, alle hettoezichtpanel bamboe de meest gezondheid zullen, meest milieuvriendelijke en meest veilige materialen voor interieur home gebruiken vooral voor Home depot trappen en de uitbreidingskaarten.

Dus bamboe natuurlijke kleur kosten hoger is dan verkoold kleur, mensen zal vragen waarom, de reden is Natuurlijke kleurhogere eisen om te voorkomen dat consistentie bij kleurweergave eerste bamboe strip/strand kiezen heeft, en vervolgens om kleur niet wijzigen tijdens de chemische verwerking, we strikt controle van de kwaliteit van onze solide bamboe planken en kies bovenaan een kwaliteit bamboe planken te produceren aan bamboe trappen en uitbreidingskaart voor u.


Bamboe trap reguliere afmetingen:

Bamboe trap loopvlak:1220 x 300 x 18/ 15 / 25mm
Bamboe trap uitbreidingskaart:1220 x 190 x 14/15 mm
Bamboe trap ten:

1900 x 92 x 15/25 mm
1850 x 100 x 15/25 mm
Bamboe Blauster:180 x50 x 25 mm
Bamboe Leuning:1830 x 94 x 45 mm
Andere maten kunnen bestellen als klant eis.
Bamboe trap materiaal:Massief bamboe | Strand geweven Bamboo
Bamboe trap kleuren:Verkoold | Natuurlijke | Onderdeel van geweven is van natuurlijke, Chocalate, Tiger
Bamboe trap oppervlak:Smoothandamp; UV-bescherming

Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER STIJGEN is betrokken bij de productie en marketing kwaliteit natuurlijke massief bamboe trap treden met hoge kwaliteit made in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: natuurlijke massief bamboe trap treden met hoge kwaliteit, China, fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like