Bamboe muur dekking en decoratieve bamboe Decal van wandpanelen

PX levering dunne Bamboe panelen van 5mm en 10mm voor bamboe wandpanelen, bamboe gevelbekleding komt in karamel kleur vooral, zowel de horizontale als de verticale korrels.

Productdetails

bamboe muur dekking en decoratieve bamboe decal van wandpanelen

Massief bamboe wandpanelen

PX levering dunne Bamboe panelen van 5mm en 10mm voor bamboe wandpanelen, bamboe gevelbekleding komt in karamel kleur vooral, zowel de horizontale als de verticale korrels.

Bamboe wandpanelen is vervaardigd van gelamineerd bamboe paneel met de beste kwaliteit van bamboestroken, gedrukt met gezonde en ecologische lijm, gemalen met hoogtechnologische machines, het huis perfect te waarborgen bamboe gevelbekleding is van hoge kwaliteit.

Massief Bamboe panelen met natuurlijke kleur of verkoold kleur is ideale decoratieve materialen naar de badkamer, leefruimte en keuken kinderkamer, heks wedstrijd, de bamboe vloer, zodat u een vernieuwen-leven van natuurlijke.

Waarom mensen Bamboe panelen voor muur vloerafwerking, kiezen omdat uit materialen,Bamboe paneelheeft de voordelen van lage wateropname, lage uitzettingscoëfficiënt, geen splitsing en vervormd. De hardheid van bamboe paneel is aan 32HB (beuk is alleen 24HB).

Dus bamboe paneel is het materiaal van de idee voor het paneel van de muur en plafond bekleding omdat bamboe beroemdste groene materiaal en gecertificeerd door LEED - ons Green Building Council meer dan 4 jaar.

Bamboe gevelbekleding brengt u nieuw idee hoe uw muur en plafond zou cool kijk en echt anders dan hout of papier.

Bamboe wandpanelen kan verbeteren als de kamer te uniek door zijn natuurlijke kleur en textuur. Bamboe gevelbekleding kan ook een visuele lift brengen naar de keuken, grote slaapkamer, luxe spa, offbeat of kantoor aan huis.

Bamboe wandpanelen bestaat uit 3 delen:

Top is 50 x 10mm,

onderkant is 80 x 10mm,

het midden is 103 x 5mm.

Hight van gevelbekleding is afhankelijk van de hoog van uw muur.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bamboe muur dekking en decoratieve bamboe decal van wandpanelen gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: bamboe muur dekking en decoratieve bamboe decal van wandpanelen, China, fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like