Hoge kwaliteit bamboe aanrecht van natuurlijke bamboe bestuur

Bamboe Worktopsare een visueel aantrekkelijke bestuur product dat uit meerdere lagen van bamboe, in meerdere varianten met betrekking tot de grootte, dikte, configuratie, stijl en kleur bestaat.

Productdetails

hoge kwaliteit bamboe aanrecht van natuurlijke bamboe bestuur

BamboeWorktopszijn een visueel aantrekkelijk product van de Raad van bestuur die uit meerdere lagen van bamboe, in meerdere varianten met betrekking tot de grootte, dikte, configuratie, stijl en kleur bestaat.

Onze bamboe werk top wordt geproduceerd uit horizontale Kruis bamboe bord of Cross verticale bamboe multiplex met dikte 20mm tot 40mm enz. De kleur kunnen Carbonized of natuurlijke kleuren. Ook Strand geweven bamboe werk tops huidige meer en meer welkom door een aantal clients deze dagen geworden.

De reguliere afgewerkt massief bamboe werk tops maten zijn:

Bamboe aanrecht 2 M X 620 X 40 mm

Bamboe aanrecht 2 M X 720 X 40 mm

Bamboe aanrecht 2 M X 960 X 40 mm

Bamboe aanrecht 3 M X 620 X 40 mm

Bamboe aanrecht 3 M X 720 X 40 mm

Bamboe aanrecht 3 M X 960 X 40 mm

Bamboe aanrecht 4 M X 620 X 40 mm

Bamboe aanrecht 4 M X 720 X 40 mm

Bamboe aanrecht opstaande 3 M X 80 X 18 mm

Bamboe aanrecht 3 M X 150 X 20 mm

Bamboe wroktop 1.6 M x 0.8 M x 25 mm

Andere maten kunnen aangepaste volgorde en OEM geproduceerd als per klant eis.

Unfinsihed bamboe platen voor werk tops maten omvatten 4000mm, 3610mm, 2400mm, 1200mm en 2440x1220mm Worktops plank.

bamboe is een van de worldand #39; s meest duurzame materialen. Bamboe aanrechtbladen zijn vol van karakter, met een rechte graan patroon netjes gescheiden door knooppunten en een mooie gouden oppervlak. In tegenstelling tot andere hout soorten-die vaak duren decennia tot volle groei-bamboe wordt geoogst om 5-6 jaar en herbeplanting is zeer regelmatig. Een bamboe aanrecht is ook slijtvast en natuurlijk waterdicht, dankzij haar innovatieve en unieke formulering: wezen opgebouwd uit gecomprimeerde, gelaagde secties van hout in plaats van vinger-jointed draagstokken.

En onze strand aanrechtbladen zijn ideaal voor elke toepassing waar traditionele hardhout oppervlakken kunnen worden gebruikt, zoals tafelbladen, Bureau toppen en andere woon- en commerciële toepassingen. Met een mooie hardhouten-achtige graan op het oppervlak en een opvallende traditionele bamboe kern zijn deze onvoltooide aanrechtbladen klaar om te worden vervaardigd en afgewerkt naar uw smaak.

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing kwaliteit hoge kwaliteit bamboe aanrecht van natuurlijke bamboe bord gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: hoge kwaliteit bamboe aanrecht van natuurlijke bamboe aan boord, China, fabriek, fabrikanten en leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like