50mm dikte cross horizontaal +vertial +horizontale 5-lay bamboe panelen multiplex

Hoe de Bamboe Multiplex wordt gemaakt De bamboe multiplex is gemaakt van moso bamboe, de bamboe groeit tot 1 meter per dag en is een snel hernieuwbare bron voor bouwmaterialen. De bamboe multiplex wordt veel gebruikt voor vloeren, dek, wandbekleding, balken, planken en werkbladen, die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gebruik, veiligheid en hardheid. We snijden de bamboe in strook en selecteer de strip in verschillende dikte en structuur. Dan drogen we de strip en maken de structuur als klant nodig. Er is een verticale structuur en horizontale structuur. De verticale structuur is stabieler.

Productdetails


Enige kennis van Bamboo Furniture Board

Bamboe meubelplaat is een wetenschappelijke superpositie van bamboe platen, die is samengesteld met milieuvriendelijke lijm onder hoge temperatuur en druk. Het heeft uitstekende fysieke en mechanische eigenschappen, kleine waterabsorptie expansiecoëfficiënt, niet-kraken en niet-vervorming, insect-proof, meeldauw-proof en niet-degumming. De fysieke eigenschappen zijn 2-3 keer zoveel als die van gemeenschappelijk hard divers hout. De hardheid kan oplopen tot 32HB (beuk 24HB), dichtheid kan oplopen tot 0,79g-1,15g (beuk 0,63g) per cm 3, druksterkte kan oplopen tot 1271 kg/cm 2 (beuk< 600="" kg).="" bamboo="" boards="" with="" different="" specifications="" are="" widely="" used="" in="" building="" materials,="" transportation="" equipment,="" sports="" facilities,="" furniture="" industry,="" durable,="" beautiful="" and="">

Bamboe meubelpanelen zijn voortdurend verbeterd in de afgelopen jaren, en de technologie wordt steeds meer en meer volwassen. Bamboe planken hebben de voordelen van grote sterkte, stabiele grootte, insect-vrij, niet-kraken, nul formaldehyde en niet-ontsteking. Maak er een hoogwaardig materiaal van voor de productie van bamboemeubilair.


1.Natuurlijke milieubescherming, natuurlijke materialen: bamboe kan de binnenvochtigheid reguleren, ultraviolette stralen absorberen, antistatische, zero formaldehyde-emissie is gunstig voor de menselijke gezondheid. Vooral na diepe carbonisatie, zal het verwerkte bamboemeubilair lange tijd niet van kleur veranderen, die de rol van het adsorberen van schadelijke binnengassen kan verbeteren.2. Koken op hoge temperatuur, drie-preventie behandeling: door middel van hoge temperatuur koken grondig steriliseren, anders dan de traditionele bamboe meubeltechnologie, fundamenteel voorkomen motten, haar enzymen. De strikte controle van hoge druk en vochtgehalte, de kriskras regeling van bamboe vellen en andere wetenschappelijke technieken zorgen ervoor dat bamboe meubilair overtreft massief hout in het voorkomen van scheuren en vervorming. Het heet een nieuwe generatie groene producten!


De structuur van bamboe multiplex details zoals hieronder:

HTB1zSc4KbGYBuNjy0Foq6AiBFXaX

image (9)

Alle bamboe panelen zijn export basis op FSC en BSCI systerms, en kwaliteitscontrole stricly als:Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER RISE is bezig met de productie en marketing kwaliteit 50mm dikte kruis horizontale +vertial + horizontale 5-lay bamboe panelen multiplex gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.
Hot Tags: 50mm dikte kruis horizontale +vertial +horizontale 5-lay bamboe panelen multiplex, China, fabrikanten, fabriek, leveranciers, op maat, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk