Bamboe dekken voor Longboard

Bamboe dekken voor Longboard fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van bamboe dekken voor Longboard (CY-11), Riflescopes, duik Wetsuits. Surf Wetsuit, enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe dekken voor longboard gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.


Product Detail

PX bamboe leveren 8 lagen van volledige bamboe longboard dekken of bamboe gelamineerd Canadese maple lange bestuur decking tegen zeer concurrerende prijs, dergelijke lond dansen bestuur geproduceerd door middel van koude druk van OEM grootte en vormen worden aangepast. Die is erg warm verkoop in de Europese en Amerikaanse landen.

In vergelijking methouten dia, dergelijke langeRaad van bestuur is samengesteld uit multi bamboe molding,heeft kenmerken vanhoge elasticiteit, Super sterkte, doet niet absorberenency,

Reguliere afmetingen van lange bestuur skateboard terrasplanken:

Lengte 38", 40", 41", 42", 44", 47", 48 '' enz.

Breedte: 9", 10.5" enz.

Dikte: 6 Inch. Enz.

Lange boordisvariantop skateboard, vergelijkbaar met de surfplank / wielen Ski's. Het wordt voornamelijk gebruikt voor surfen stad, downhill race, slalom, dans of drift board. Lange bestuur en traditionele skatehebben grote verschillende, lange board is ontworpen voorHill, drift, eenNDdrastische beurt, molding ontwerp dansen. Lange board lengte is meestal 33 tot en met 59 inch (84 tot en met 3750px), breedte 9.0-10.0-inch (22.8-635px). Het belangrijkste materiaal van lange platen zoals esdoorn, bamboe, glasvezel, carbon fiber, metaal en zo verder. De lange bestuur (longboarding) en straat (skateboarding) zijn twee verschillende sporten. Lange bord spel is bijna altijd gekoppeld aan de snelheid, op de afdaling, de snelheid is meestal maximaal (30--120 km/h). Het huidige wereldrecord voor de 130.08 km/h. lange bestuur plezier in de dia, drift (kien), snelheid, dansen (vergelijkbaar met het maken van een scala aan vaardigheden, zoals dansen op het bord). Lange boord zeer populair in Noord-Amerika en Europa, maar heel weinig mensen in China weten.

Waarom dek bamboe als skatebaord?
Bamboe is behoren om gras en bamboe fineer behoort tot de meest verantwoordelijkheden van gras gebruikt sport.
Vergeleken met Maple hout, heeft bamboe meer taaiheid en hoge dichtheid en meer glad oppervlak,
alle deze eigenaardigheid is een essentiƫle factor voor skateboard en longboard heeft gewoon skateboard moet hoge taaiheid en flexibele en soepele enz.
PX bamboe fabriek kan leveren dunne bamboe fineer die esdoorn hout op de middelste lagen, of de onderste lagen of de toplagen, kunnen laminaat
Dit alles kan verhogen de taaiheid van het skateboard.

PX bamboe gerelateerde dunne Bamboe panelen /bamboe dia plaat/plaat fineer/bamboe paneel materiaal,voor Longboard terrasplanken van grootte 2000 x 500mm / 550mm/600 mm...


Onderzoek