Bamboe vloeren (B-N1)

Bamboe Decking, Strand geweven Zebra Bamboe vloeren, Strand geweven Bamboo Flooring fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van Bamboe vloeren (B-N1), antieke stijl massief eiken vloeren (LDS-O12), natuurlijke & verticale bamboe vloer (LDP-B01) enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit Bamboe vloeren (b-n1) gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.


Product Detail

PX bamboe bedrijf werk wth Jian'ou stad Huayu Bmaboo Co., Ltd voor productie en service van Bamboe vloeren en aanverwante commerciële beheeractiviteiten in de betrokken sites. Staan voor de levering van massief Bamboe vloeren, geweven Bamboe vloeren (indoor), en HDF Bamboe vloeren...

Voor reguliere maten als:

920 x 100 x 10

915*120*14

915*96*14

960 x 96 x 15

1850*125*12

1850*125*14

1830*125*14

Alle speciale maten kunnen worden aangepast volgens de client' nodig.

Basiskleur beschikbaar van:

Natuurlijke massief Bamboe vloeren

Verkoold massief Bamboe vloeren

Strand geweven verkoold Bamboe vloeren

STREN geweven natuurlijke bamboe vloeren.
solide onderdeel geweven Bamboe vloerenis een van de hoogste hardheid dan houten vloer, hogere hardheiddankers, eik traditionele, pecan, solide onderdeel geweven Bamboe vloeren heeft kenmerken van hardhout, duurzaam, met ijzer spanning, de stabiliteit beter dan andere traditionele hardhout, is de beste keuze om te kiezen van de vloer. Bovendienonderdeel van effen geweven Bamboe vloeren dUE aan de kenmerken van de hoge dichtheid van bamboe, die voor een blijvende in het huishouden en zakelijke omgeving, hoge slijtvaste vloeren en duurzaam zorgen kan.

solide onderdeel geweven Bamboe vloeren issoort materiaal in het algemeenismeer geavanceerdedansolideBamboe vloeren,solide onderdeel geweven Bamboe vloeren

Oppervlak isvlakke en gladde, niet Kotterbanken, geen vervorming, elegante kleur, textuur en verfrissend aangenaam voor het oog,die isalle anderehoutvloer kan niet graag. Het is praktisch in hoogwaardige residentiële, Bureau, slaapkamer, hotels, sportfaciliteiten en outdoor recreatie- en amusementsmogelijkheden.


Onderzoek