Bamboe panelen

Bamboe vloeren, bamboe meubels Board, bamboe keuken aanrecht fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van bamboe panelen, enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit Bamboe panelen gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.


Product Detail

Basisinfo

Afmetingen:

Reguliere lengte:1000mm, 2000mm, 2440mmm,
Super grootte lengte:3000mm, 3500mm, 4000mm, 4500mm tot 5000mm
Normale breedte: tot 1250mm.
Regelmatige Thicknss:1,5 mm omhoog.

Materiaal: 46 jaar Mao bamboe Phyllostachys pubescens bamboe,

Hete Processing:door middel van speciale kook gebleekt of verkoold, en wetenschappelijke superpositie met ECO-vriendelijke Dynea lijm en onder 95 ° warm te drukken tot afgewerkt.

Kenmerken:hoge dichtheid, hoge taaiheid, hoge vorm bewaren, hoge slijtvastheid.

Er zijn 4 belangrijkste structuren uit panelen van: Horizontale deelvenster flat geperste, verticale bamboe kant geperste paneel, horizontale Kruis bamboe paneel, Cross verticale bamboe paneel, met natuurlijke kleur en verkoold kleur beschikbaar.

Horizontaleis plat gedrukt in één richting. Het beschikt over een traditionele, opvallende andquot; knuckleandquot; Karakteristiek dat wordt herhaald door de plank.

Verticaalkant drukt. Bamboestroken zijn georiënteerd op de rand, vermindering van de zichtbaarheid van de andquot; knucklesandquot; en het verstrekken van een schonere, vloeiende weergave.

Horizontaal kruisheeft twee structuren vanHorizontaal + horizontaal kruis +Horizontalemet elke bamboestrand is 20mm,


enCross horizontaal + verticaal + horizontaalmet elke bamboe strand een top / onderlaag is 20mm en middenlaag is 5-6mm.
Cross bamboe paneel de sterkte is 5 keer dan één horizontale of verticale bamboe paneel, en hoge structurele stabiliteit en mooie korrel / textuur, en Eco-vriendelijke en gezondheid materialen die is ideaal voor in meubels, deur, kast, gebruikt bestrijden boven, aanrecht, keuken tops en keuken en badkamer ambachten enz...

Bamboe panelen hebben natuurlijke kleur en verkoold/chocolade / karamel kleur.Verkoold kleur heeft een donkerder kleurtoon, gestoomd in de pot voor 15 minuten om te veranderen van natuurlijke aan verkoold, het heet ook karamelkleur.
Onderzoek