Fabriek directe verkoop bamboe blad hout bamboe multiplex

Hoe het bamboe triplex wordt gemaakt Het bamboe multiplex is gemaakt van moso bamboe, de bamboe groeit tot 1 meter per dag en is een snel hernieuwbare grondstof voor bouwmaterialen. Het bamboe triplex wordt veel gebruikt voor vloeren, vloeren, muren -bekleding, balken, planken en werkbladen, die voldoen aan de hoogste eisen qua gebruik, veiligheid en hardheid. We snijden de bamboe in strook en selecteren de strook in verschillende diktes en structuren. Vervolgens drogen we de strook en maken de structuur naar wens van de klant. Er is een verticale structuur en een horizontale structuur. De verticale structuur is stabieler.

Productdetails
Grootte:Kan worden aangepast aan de wensen van de klant
Standaard maat:4 ' x 8 ' x (3-40 mm)
Kleur:Verkoold / natuurlijk / zebra / strand / mozaïek
Bouw:Verticaal horizontaal
Materiaal:100% massief bamboe
Vochtigheid:10% +/-2%
Dichtheid:0.65-0. 75 g / cm 3
Verpakking:Bamboepallets, 100 stuks / pakket of volgens uw vereisten
Lijm:Melamine, WBP, MR
Lijmgraad:E0,E1,E2
Certificatie:FSC, ISO 9001, CE
Betaling:T / T of L / C op zicht
Tijd om te bezorgen:20 dagen na ontvangst van de aanbetaling
Andere:specificaties kunnen worden aangepast


Hoe de Bamboo Plywood is gemaakt
Het bamboe triplex is gemaakt van moso bamboe, de bamboe groeit tot 1 meter per dag en is een snel hernieuwbare grondstof voor bouwmaterialen. Het bamboe triplex wordt veel gebruikt voor vloeren, vlonders, wandbekleding, balken, planken en werkbladen, die voldoen aan de hoogste eisen qua gebruik, veiligheid en hardheid.

We snijden de bamboe in strook en selecteren de strook in verschillende diktes en structuren. Daarna drogen we de strook en maken de structuur naar wens van de klant. Er is' s verticale structuur en horizontale structuur. De verticale structuur is meer stabiel.


image (7)


Alle bamboepanelen zijn exportbasis op FSC en BSCI systerms, en kwaliteitscontrole strikt als:FOREVER RISE is uitgerust met een professionele fabriek en houdt zich bezig met de productie en marketing van fabrieksfabriek directe verkoop bamboe plaat hout bamboe multiplex gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten hebben een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Hot Tags: fabriek directe verkoop bamboe plaat hout bamboe multiplex, China, fabrikanten, fabriek, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like