Badkamer bamboe douche glaspaneel (JX-9309)

Douche paneel, douche, douche behuizing fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van badkamer bamboe douche glaspaneel (JX-9309), dubbele zetel acryl Jacuzzi Surf bad (JL806), 2016 hoge kwaliteit luxe acryl Jacuzzi bad (JL819), enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit badkamer bamboe douche glaspaneel (jx-9309) gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Basisinfo


  • Handelsmerk: PX

  • Herkomst: China

  • Materiaal: bamboe

  • Grootte:31 "x 22" x 20 /25 / 30 mm, 37 "x 22" x 20/25 /30 mm, 49 "x 22" x 20/25/30 mm


ProductbeschrijvingEn wat grootte ijdelheid Top Do I Need To Buy

Dus moet je een nieuwe top voor uw badkamersijdelheid eh nu slechts 1 vraag blijft... Wat grootte ijdelheid top moet ik kopenU kunt eenvoudig antwoord op deze vraag in slechts een paar minuten met niets meer dan een meetlint.

Meestal is er een overdreven hang van 1 inch aan elke kant van een ijdelheid niet aanraken van een muur. Dus alles wat je hoeft te doen is maatregel uw ijdelheid kabinet en 1 inch toevoegen aan elke kant niet aanraken van een muur.

Dus ikfde ijdelheid is 21 inch diep, de tegenbovenkant moet 22 inch diep. Als de ijdelheid 36 inch breed, met een van de randen tegen een muur is, moet de tegenbovenkant 37 inch breed.


Kleur kan kunnen natuurlijke of verkoold of strand geweven bamboe kleur.

Natuurlijke kleur bamboe ijdelheid top in badkamer gebruikt om aan te geven van een duurzaam en vochtbestendige top helderder aan uw bad met de natuurlijke kleur van bamboe.


Hot Tags: badkamer bamboe douche glaspaneel (jx-9309), China, de fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like