Lege bamboe Skateboard Decks

Skateboard, bamboe Skateboard, bamboe Skateboard Decks fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van lege bamboe Skateboard Decks, kleine bamboe Bureau Organizer voor pennenhouder en Notebook houder, bamboe vrijstaande organisator voor artikelen en boeken, enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit lege bamboe skateboard decks gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.


Product Detail

Basisinfo


  • Leeftijd:Alle mensen

  • Soort:Skateboard

  • Plaatmateriaal:Bamboe

  • Dek materiaal:Bamboe

  • Aangepast:Niet aangepaste-

  • Handelsmerk:PX

  • Specificatie:Zie de volgende informatie

  • Oorsprong:Xianmen China

  • GS-Code:4409211090

Productbeschrijving
PX leveren de helft klaar bamboe skateboard terrasplanken en gelamineerd bamboe dek skateboard op hoge kwaliteit en goede prijs.
Afgewerkte bamboe Skateboard en Longboard maten:
x7-1/2andquot, 35andquot; x11mm
x9-1/2andquot, 39andquot; x11mm
x9-1/2andquot, 45andquot; x11mm
37andquot; x9andquot; x11mm
42andquot; x9andquot; x11mm
46-3/8andquot; x9andquot; x14mm
47andquot; x9andquot; x11mm
.....
Andere maten kunnen geproduceerd worden volgens clientand #39; s ontwerp en maten eis.

PX bamboe gerelateerde dunne Bamboe panelen / bamboe dia plaat/plaat fineer/bamboe paneel materiaal, voor Longboard terrasplanken van grootte 2000 x 500mm / 550mm/600 mm...


Wat is een Skateboard?
Askateboardis een type ofsports equipmentused vooral voor de ofskateboarding van de activiteit. Het bestaat meestal uit een speciaal designedfull bamboe of volledige maplewoodboardor gelamineerd bamboe met houten bord.
gecombineerd met een polyurethaancoating gebruikt om soepeler dia's en sterkere duurzaamheid.
Een skateboard wordt aangedreven door duwen met een voet terwijl de andere resten op de kamer, of bypumpingoneand #39; s benen in structuren zoals een kom orhalf pijp.
Een skateboard kan ook worden gebruikt door gewoon staande op het dek terwijl op een neerwaartse helling en zwaartepunt voor het voortbewegen van het bestuur en de rider.
Een schaatser is meestal comfortabeler duwen met hun achterste voet; kiezen om te duwen met de voorste voet is kortweg rijden andquot; mongoandquot;.
Historisch, heeft de skateboard gelijkvormig aan hedendaagse trends én aan de veranderende array van stunts uitgevoerd door renners/gebruikers,
die behoefte hebben aan een bepaalde functionaliteit van het bord. Natuurlijk, hangt de Raad van bestuur vorm grotendeels de gewenste functie.
Longboardsare een soort skateboard met een longerwheelbaseand grotere, zachtere wielen.
De twee belangrijkste soorten skateboards zijn de longboard en de shortboard.
De vorm van het bord is ook belangrijk: de skateboard moet concaaf uit te voeren.
Onderzoek