Verkoold bamboe triplex voor meubels materiaal en schermen

Verkoold kleur ook wel genoemd een chocolade / karamel kleur. Verkoold kleur heeft een donkerder kleurtoon, gestoomde onder hoge temperatuur in de pot voor 15 minuten om te veranderen van natuurlijke aan verkoold, het heet ook karamelkleur.

Productdetails

verkoold bamboe triplex voor meubels materiaal en schermen

Verkoold kleur ook wel genoemd een chocolade / karamel kleur. Verkoold kleur heeft een donkerder kleurtoon, gestoomde onder hoge temperatuur in de pot voor 15 minuten om te veranderen van natuurlijke aan verkoold, het heet ook karamelkleur.

Verkoold kleur is ook behandeling onder hoge temperatuur gestoomde zo om zich te ontdoen van de oorsprong water en suiker en andere chemische samenstelling in de oorsprong bamboe strook, zodat om te houden van alle de bamboe paneel gratis van enzym of woodworm of uit vorm is... dus zeker van de bamboe deelvenster worden de meeste gezondheid meest ECO-vriendelijke, meest veilige materialen voor meubelen, deur, kast, bed, keuken tegenbovenkant, aanrecht, keuken hakken bestuur...

Alle de bamboe met structuur van horizontaal of verticaal of Kruis, de kleur kan worden verkoold kleur. Verkoold kleur is goedkoop dan natuurlijke kleur in kosten, zoals het gemakkelijker om de kleur, dus verkoold kleur is de meest populaire kleur in grote meubels maken zoals tegenbovenkant, deur, bed, Bureau tafelblad, aanrecht en grote kast enz.

Bamboe panelen normale grootte:

Reguliere lengte van 1000mm、2000mm、2200mm、2500mm

Super lengte van 3000mm, 3050mm tot 4050mm.

En breedte 5mm tot 1250mm.

Dikte 1,5 mm tot 450mm.


PX bamboe industrie is expert in moso bamboe producten met standaard van ISO9001 - ISO14001 - BSCI certificering - CE certificering - FSC-certificering van bamboe plank / bamboe triplex / 3-laags bamboe paneel / bamboe bord / bamboe meubels plank / bamboe deur plank / bamboe fineer...

Carbonized is hoofdkleur voor in bamboe panelen toepassingen, die geschikt is voor moderne meubels ook traditionele huis decoratie, especial in Europeselanden, mensen hou verkoold kleur (licht of Medium verkoold Bamboe panelen voor hun teller boven, tabel boven, salontafel top, kozijn, muur Decking of venster gordijn, vloer tegels enz...)


Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER STIJGEN betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit verkoold bamboe triplex voor meubels materiaal en schermen gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Hot Tags: verkoold bamboe triplex voor meubels materiaal en schermen, China, fabriek, fabrikanten en leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like