Verkoold verticale massief Bamboe vloeren (CV100012617)

Bamboe vloeren fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van verkoold verticale massief Bamboe vloeren verkoold verticale Bamboe vloeren verkoold Strand geweven Bamboo Flooring enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, FOREVER stijgen is betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit verkoold verticale massief Bamboe vloeren (cv100012617) gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.


Product Detail

Basisinfo


  • Materiaal: bamboe

  • Kleur: verkoold

  • Gebruik: huishoudelijk

  • Grootte: 960 * 96 * 15mm


Productbeschrijving
1. punt Carbonized verticale Bamboe vloeren, massief Bamboe vloeren verticalbamboo vloeren, bamboe parketvloeren

4. lak afgewerkt: Matte/satijn/Glossy
6. samenwerking: OEM verstrekt
7. functie: Recyclebaar, waterdicht, Eco vriendelijk
9. MOQ: 300 vierkante Meter
10. de leveringstermijn: 15-35 dagen
11. verpakking: Dozen als uw eis
12. Service: Hoge kwaliteit, scherpe prijs, enorme doorvoer kan voldoen aan uw eisen.

Bedrijfsprofiel
Zhangzhou Pingxin hout andamp; Bamboe Co., Ltd is een van de top 3 grootste groep en leider fabrikant en exporteur van hout en bamboe producten sinds 2008. Nu hebben we 3 professionele fabrieken werken speciaal in per veld van multiplex hout, bamboe panelen en bamboe ambachtelijke producten.
Zhangzhou Pingxin hout multiplex fabriek levering gekwalificeerde producten van: populieren multiplex Film geconfronteerd triplex, multiplex meubilair, Marine triplex, Eucalyptus triplex, Pine multiplex enz.
Jian'ou Jin'mao bamboe factory is nu een van de grootste producenten van gekwalificeerde producten van: Bamboe panelen, bamboe, multiplex, bamboe bord en verwante bamboe ambachtelijke producten, zoals: bamboe badkamer producten, bamboe keuken supplies, kantoorbenodigdheden van bamboe.
Onze medewerking verleend een andere grote fabriek voor de productie van in-deur strand geweven bladen, out deur strand geweven bamboe vloer terrasplanken en bamboe muur terrasplanken.
Jian'ou is zeer beroemde stad van overvloedige Phyllostachys Mao Bamboo aangeroepen met een staat te bevoorraden bamboe strips 3000CBM per maand. Onze beide bamboe planten zijn het vastleggen van een gebied van 8000 vierkante meter en momenteel hebben we professionele en technische personeel 40 volkeren. En totale personeelsbestand van 200 volkeren.
Wij zijn altijd van mening dat alle succes van ons bedrijf is direct gerelateerd aan de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen als bepaald in ISO9001, ISO14001, BSCI, SGS certificering, CE-certificering, richtlijnen van FSC-certificering...Onderzoek